Staat Schilders

in Zwijndrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Zwijndrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VStaat Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Staat Schilders
Daltonstraat 17
3335 LR Zwijndrecht

tel: (0)78 - 610 100

Extra informatie

Staat Schilders uit Zwijndrecht heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van schilderonderhoud van woningen, flats en bedrijfspanden. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven, gemeenten, zorginstellingen en aannemingsbedrijven. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt tot uiting door de wijze waarop wij omgaan met de jarenlange ervaring van onze vakmensen, maar ook door onze manier van werken.
Staat Schilders uit Zwijndrecht zijn bedrijfsvoering is erop gericht op het werk in één keer goed uit te kunnen voeren. Dat scheelt veel ergernis en onnodige kosten en werkt bovendien motiverend voor zowel opdrachtgever als onze vakmensen. Staat Schilders uit Zwijndrecht zijn gecertificeerde kwaliteitssysteem helpt ons om de kwaliteit die wij nastreven te borgen. Onze mensen beschikken allemaal over het VCA certificaat teneinde zeker te stellen dat zij weten op welke wijze het werk veilig uitgevoerd wordt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze mensen op locatie geen onaanvaardbare risico’s nemen bij de manier waarop het werk wordt uitgevoerd.
Staat Schilders uit Zwijndrecht werkt met de meest moderne verftechnieken en houden daarbij goed rekening met de actuele regels op gebied van arbo en milieu. Onze klantgerichte en professionele benadering resulteert in een hoge klantentevredenheid.

Staat Schilders uit Zwijndrecht levert schilderwerk dat staat!