Schildersbedrijf Welling

in Aalsmeer

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Aalsmeer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf Welling
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schildersbedrijf Welling
Aalsmeerderweg 420A
1432 EG Aalsmeer

tel: 0297-345680

Extra informatie

Historie
Opgericht op 31 oktober 1975 te Ouderkerk a/d Amstel door Leo Welling die na 19 jaar dienstverband besloot om een eigen schildersbedrijf te starten. In 1993 werd Schildersbedrijf Welling & Zn te Aalsmeer versterkt met 1 zoon die inmiddels de opleiding op het mts nimeto (schildersvakopleiding) had afgerond, waarna de groei van het bedrijf een feit was. In 2006 werd het bedrijf volledig overgenomen door Erwin Welling en heeft Schildersbedrijf Welling & Zn te Aalsmeer inmiddels verschillende vakkundige en gediplomeerde medewerkers.
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is ook een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook een heel groot deel verfraaiing. De materialen die binnen toe te passen zijn, zijn zeer uiteenlopend van eenvoudig tot zeer exclusief. De binnen afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen is bijvoorbeeld schilderwerk van wanden, plafonds, kozijnen, ramen, deuren, behangen, glasvezel aanbrengen, spuiten van verschillende decoratieve muurverven, marmer/hout-imitatie, het schilderen van stripfiguren op wanden enz.
Voor de objecten die wat intensiever worden gebruikt dan bij de gemiddelde particulier kunnen wij u adviseren in de duurzame oplossingen zodat verenigingen en bedrijfsobjecten ondanks het intensieve gebruik na jaren nog kunnen genieten van een schone en nette afwerking.

Buitenschilderwerk
Schildersbedrijf Welling & Zn te Aalsmeer denkt dat u wat kosten kunt besparen door het schilderwerk op peil te houden zodat de schilder met geringe behandelingen het schilderwerk weer in top conditie kan krijgen.
Als er te lang gewacht wordt met het plegen van onderhoud is het voor de schilder meer werk om het zelfde resultaat te krijgen. Het voordeel van tijdig onderhoud is dus dat u voor dezelfde uitgaven altijd een goede bescherming voor uw houtwerk heeft en bovendien is het voor het aangezicht een stuk fraaier.

Ook is er een keuze in verschillende verfsystemen mogelijk wat de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kan verlengen. Zo is dat voor ieder object ter plaatse te bepalen. Of het nu gaat om verenigingen, bedrijfs- of particulier onderhoud.
Wandafwerking

Iedere wand is verschillend. Daarom stellen wij de offerte pas op, als wij eerst de desbetreffende wand hebben bekeken. Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, al dan niet vooraf gegaan door een voorbehandeling.
Stucwerk

Schildersbedrijf Welling & Zn te Aalsmeer verzorgt alle soorten stucwerk.
Spachtelputz

Een duurzame afwerking voor wanden. Schildersbedrijf Welling & Zn te Aalsmeer kan dit zowel spuiten als spanen in diverse structuren. Verkrijgbaar in een korrelgrootte van 1, 2 of 3 millimeter, en als barokstructuur aan te brengen in wit en diverse lichte kleuren.
Behang

Meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in
vele soorten kleuren en designs.
Glasweefsel

Glasweefsel is een decoratieve plafond- en muurbekleding die in elke gewenste kleur en glans is af te werken. Hiermee zijn zee professionele en fraaie resultaten te bereiken. Glasweefsel heeft de volgende eigenschappen;
  • Ondergrondversterkend
  • Stootvast
  • Duurzaam, en is makkelijk in andere kleuren overschilderbaar
  • Camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrondmuurverf
Aan de hand van uw voorkeuren en bestemming van de ruimte, kan er een muurverf worden gekozen die voldoet aan de eisen. Deze eisen kunnen zijn: glansgraad, oppervlakeffect (glad of gestructureerd) en reinigbaarheid. Bijvoorbeeld bij een gestructureerd oppervlak kunt u kiezen voor kwarts.
Verder zijn er ook speciale effecten mogelijk met sponstechnieken.

Vinylbehang
Dit behang lijkt meestal op een sierpleister-effect. Is ook verkrijgbaar in diverse kleuren.
Voordeel ten opzichte van het papierbehang is dat de meeste soorten zich over laten schilderen met latex.