BerKa schilders

in Aalst

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Aalst


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBerKa schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


BerKa schilders
Emmahof 7
5308 KT Aalst

tel: 06 12308977

Extra informatie

BerKa schilders te Aalst staat voor kwaliteit in schilderwerken voor particulieren, aannemers, bedrijven en vereniging van eigenaren.
Of het hier nu gaat om binnen- of buitenwerkzaamheden, nieuwbouw of renovatie, het opknappen van een deur of het uitvoeren van schilderwerken voor een gehele nieuwbouw wijk. In alle gevallen kan BerKa schilders te Aalst u in de juiste adviezen en expertise voorzien.
Via onze website kunt u kennis maken met de expertise en de referenties, maar natuurlijk maken we graag een afspraak voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking waar we graag uitleggen wat 'behoud door onderhoud' voor u kan betekenen.

Over uw schilder en het schilderwerk
Het schilderwerk aan uw huis, en dat geldt zowel voor binnen als buiten, mag u gerust zien als een uitstekende investering in de toekomst. Nog even afgezien van het feit dat u het natuurlijk een genot vindt om te zien... is uw huis een waardevol bezit dat, mits goed onderhouden natuurlijk, zijn waarde behoudt.
En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden zoals regen en wind, van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk. Alleen daarom al verdient uw huis een vakman dien met hart voor het schildersvak aan het werk gaat. De betere schilder werkt dus eigenlijk mee aan het op peil houden van uw onroerend goed op de lange termijn.

Efficiënt meerjaren onderhoudsplan
Indien u net als BerKa, prijs stelt op een duurzame relatie, kan BerKa schilders te Aalst u desgewenst ook een efficiënt en kosten-beheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden. Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn.
BerKa, uw Betere Schilder werkt snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit. Als u kiest voor de erkende Betere Schilder... kiest u voor een goed gevoel!

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Glasvlies
  • Houtrot repareren
  • Kleuradvies
  • Lekkage / brandschadeherstel
  • Monumentale panden
  • Muren sausen
  • Spuitwerk