De Binnenschilder schilders

in Amersfoort

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amersfoort


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Binnenschilder schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


De Binnenschilder schilders
Planciusstraat 29
3814 TP Amersfoort

tel: 06-55884494

Extra informatie

De Binnenschilder schilders uit Amersfoort
Voor alle soorten Hout- en Wandafwerking
- Binnenschilderwerk
- Buitenschilderwerk
- Latex spuiten
- Behangwerk
- Stucwerk
- Spack spuiten
- Spachtelputz
- Klussen bijv. open trappen dicht maken, schuttingen plaatsen
- Kleuradvies

De Binnenschilder schilders is een schildersbedrijf dat is gevestigd in Amersfoort. De eigenaar is Alex Meulenbroeks. Sinds 1995 bestaat dit bedrijf. Het werkgebied is de regio Amersfoort, dat is ongeveer een straal van 25 km rond Amersfoort.
We kunnen een breed scala van werkzaamheden aanbieden. Lakwerk binnen en buiten. Ook alle soorten wandafwerking, latexen met de rol, latexspuiten, behangen met gewoon behang en glasvezel behang, stucwerk, spack, spachtelputz etc.
Verder staan we bekend voor het leveren van een goede kwaliteit. Daardoor kunnen we niet de goedkoopste zijn. We zijn ook absoluut niet de duurste. Kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt. Vraagt u daarom gerust geheel vrijblijvend een offerte aan, we maken die graag voor u.
Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen of gewone huizen. Ook fabriekspanden en kantoorpanden worden vaak door ons keurig afgewerkt.

Omdat het bedrijf uit Amersfoort klein is, is er veel persoonlijke aandacht en overleg, kortom een goede en persoonlijke service.
Mijn motto is: "Ik doe het goed of ik doe het niet". Ik sta voor kwalitatief hoogstaand werk.
Verhuizingen en verbouwingen, al die momenten dat uw woning of bedrijfspand netjes moet worden afgewerkt, dan bent u bij de Binnenschilder en de Buitenschilder uit Amersfoort op het juiste adres.
De Binnenschilder schilders uit Amersfoort werkt samen met verschillende zelfstandig werkende klus- en schilderbedrijven in de regio Amersfoort. Dit samenwerkingsverband maakt het mogelijk een breed scala van werkzaamheden uit te voeren. Kleine verbouwingen, wanden plaatsen, schuttingen plaatsen etc. Vraagt u gerust om advies.

De Binnenschilder schilders uit Amersfoort werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. Natuurlijk wordt er binnenshuis alleen gewerkt met oplosmiddelarme produkten, geheel volgens de arbo-wet.
Auto Binnenschilder

De Binnenschilder en De Buitenschilder; we zijn specialisten in alle soorten wand en hout afwerking. Informeer gerust naar onze prijzen. Ook komen we graag bij u langs om samen de werkzaamheden te bespreken. Het is altijd prettig voor u om kennis te maken met degenen die de werkzaamheden gaan uitvoeren. Dus bel gerust voor het maken van een offerte.