ToekomstSchilders

in Andijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Andijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VToekomstSchilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


ToekomstSchilders
Ged. Laanweg 47
1619 PB Andijk

tel: (0)228 594900

Extra informatie

De Toekomst Schilderwerken BV in Andijk
De Toekomst Schilderwerken BV uit Andijk is een veelzijdige organisatie. Met onze Bouw- Glas- en Schildersdivisie bedienen we al bijna 50 jaar met succes de markt in met name Noord-Holland en de Flevopolders. Bij De Toekomst Schilderwerken BV uit Amsterdam zijn ongeveer twee honderd vijftig uitstekend opgeleide medewerkers werkzaam.

Graag wilt De Toekomst Schilderwerken BV in Andijk u nader kennis laten maken met ons bedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Hiermee richten we ons op uiteenlopende opdrachtgevers, van bedrijven tot particulieren. Onze divisies werken geheel zelfstandig maar bundelen de krachten wanneer een project of opdrachtgever daarom vraagt.
Aan onze website is direct onze manier van werken te herkennen: servicegericht dankzij het centraal stellen van de relatie met onze klanten.

In de loop der jaren is de onderneming in Andijk gegroeid tot een organisatie van ruim 250 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan EUR 30 miljoen.
Met onze divisies BOUW, GLAS en SCHILDERS opereren wij voornamelijk in Noord- en Zuid Holland, Flevoland en Utrecht.
De activiteiten zijn zeer divers en gericht op bouw en onderhoud.
Onze missie is het realiseren van een optimaal georganiseerde onderneming en daarmee het bieden van goede en continue werkrelatie met onze opdrachtgevers.
Onze visie luidt het samen creëren van een optimale markt en een productgerichte onderneming met toekomstperspectief.
De Toekomst Schilderwerken BV uit Andijk is een veelzijdige organisatie. Met onze Bouw-, Glas- en Schildersdivisie bedienen we al bijna vijf en veertig jaar met succes de markt in met name Noord-Holland en de Flevopolders. Bij De Toekomst Schilderwerken BV uit Amsterdam zijn ongeveer driehonderd uitstekende opgeleide medewerkers werkzaam. Graag willen we u nader kennis laten maken met ons bedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Hiermee richten we ons op uiteenlopende opdrachtgevers, van bedrijven tot particulieren. Onze divisies werken geheel zelfstandig maar bundelen de krachten wanneer een project of opdrachtgever daarom vraagt.

Aan onze website is direct onze manier van werken te herkennen, servicegericht dankzij het centraal stellen van de relatie met onze klanten.
DE TOEKOMSTGROEP: DOOR SAMENWERKING STERK

Specialiteit

Bij Intertoekomst zijn een aantal staffuncties ondergebracht die voor de gehele groep werkzaamheden coördineren en uitvoeren.
Deze werkzaamheden bestaan o.a uit:
  • Het voeren van de directie en het stuur en richting geven aan de dochtermaatschappijen
  • Het verzorgen van de totale financiële- en loonadministratie, inclusief jaarwerk
  • Het samenstellen van diverse jaar- en meerjarenplannen
  • Juridische ondersteuning aan de dochtermaatschappijen
  • Wagenparkbeheer voor alle bedrijfs- en personenauto's die tot de groep behoren
  • Het oplossen van personele en organisatorische vraagstukken door de afdeling Personeel en Organisatie
  • Het beheer van het onroerend goed van Intertoekomst en de dochtermaatschappijen
  • Het uitvoeren van het Veiligheids-, Kwaliteits-, Arbo en Milieu beleid (KAM)
  • Het coördineren en organiseren van het ISO kwaliteitsborging systeem
De Toekomst Schilderwerken BV in Amsterdam hecht grote waarde aan de wijze waarop aandacht wordt besteed aan de veiligheid van de werknemers. Dit wordt overkoepelend bewaakt, geëvalueerd en bijgestuurd door de afdeling KAM/ISO in nauw overleg met de dochtermaatschappijen.

Tevens hecht de Toekomstgroep grote waarde aan integriteit. Hiervoor is een gedragscode opgesteld en aangemeld en gepubliceerd bij het SBIB.
SAMEN BOUWEN WIJ AAN UW TOEKOMST!