Ambachtelijke Schilders Groep

in Anna Paulowna

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Anna Paulowna


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAmbachtelijke Schilders Groep
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Ambachtelijke Schilders Groep
De Lange Ring 11c
1761 AS Anna Paulowna

tel: 0223-521764

Extra informatie

Ambachtelijke Schilders Groep uit Anna Paulowna treedt op als uw partner en adviseur op alle schilderwerkzaamheden. Ons bedrijf te Anna Paulowna heeft jarenlange en gedegen kennis van de markt en produkten, en kan u voorzien van de beste diensten, produkten en adviezen op schilder, glas en renovatiegebied.
Ons bedrijf uit Anna Paulowna heeft de volgende kenmerken:
 • Gedegen vakkennis
 • Jarenlange ervaring
 • Vakbekwaamheid
Ambachtelijke Schilders Groep in Anna Paulowna. kunt u vinden in Anna Paulowna, op industrieterrein Kruiswijk II.

U kunt bij ons terecht voor een compleet advies en voor o.a. de uitvoering van al uw schilderwerken. Over alle denkbare wensen op het gebied van ambachtelijk schilderen kunt u informatie bij ons inwinnen, en kunt u ons u opdrachten toevertrouwen.
Ambachtelijke Schilders Groep uit Anna Paulowna besteed zorg en aandacht aan uw schilderwerk!

Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij u scherp offreren, met invulling van een hoge mate van kwaliteit en garantieafspraken.
Achterstallig verfonderhoud levert u in de toekomst helaas altijd extra kosten op. Dit kan op termijn betekenen dat u kostbare herstelwerkzaamheden aan uw kozijnen, boeidelen en ander houtwerk uit moet voeren. U kunt dit voorkomen door gratis advies in te winnen bij A.S.G..

U vindt in Ambachtelijke Schilders Groep te Anna Paulowna een betrouwbare partner die met u meedenkt, en waarvan u gratis advies kunt verkrijgen. Hiermee kunt u de levensduur van huis verlengen, maar bovenal geeft u uw huis een goed onderhouden uitstraling. Beperk toekomstige extra kosten, en bel Ambachtelijke Schilders Groep om samen met u een professioneel onderhoudsplan op te stellen, waarmee u exact inzage heeft in uw toekomstige kosten, en houdt u tegenvallers buiten de deur.
Garantieadvies

Ambachtelijke Schilders Groep kan u voorzien van een Garantieadvies. Met dit Garantieadvies krijgt u een helder onderhoudsschema waarbij u inzicht heeft met welke kosten u te maken krijgt in de toekomst. Dit garandeert een goede staat van onderhoud van uw woning, bedrijfspand of ander object. U sluit hiermee hoge kosten uit voor de toekomst en legt daarmee de kosten van onderhoud voor een groot aantal jaren vast, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. De kosten voor klein en groot onderhoud heeft u dan klip-en-klaar vastgelegd in een helder onderhoudscontract. Onverwachte grote uitgaven kunt u hiermee buiten de deur houden.
Advies

Adviezen op het gebied van kleurkeuzes behoort tot een van de specialiteiten van ons bedrijf.
Het maken van de juiste kleurcombinaties, het selecteren van professionele verven met een lange levensduur en adviezen over de meest geschikte materialen die u kunt gebruiken zijn voor ons dagelijkse kost. Of dit nu gaat om monumentale panden, bestaande objecten of nieuwbouw, het is voor ons om het even.
Op iedere vraag kunnen wij u een passend advies bieden.

Specialiteit
 • Behang
 • Glasvlies
 • Glaswerk / glaszetter
 • Lekkage / brandschadeherstel
 • Monumentale panden
 • Muren sausen
 • Plafondafwerking
 • Wandafwerking