Kleverwal schilders

in Apeldoorn

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Apeldoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKleverwal schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Kleverwal schilders
Loudonstraat 75
7332 BA Apeldoorn

tel: 055-5415140

Extra informatie

Kleverwal schilders in Apeldoorn
Een afspraak is in principe heilig voor ons. Toch komt het vaak voor, dat het gezien de omstandigheden, het niet verantwoord is om op de afgesproken datum of het afgesproken uur een werk te starten of te continueren. Het is immers niet in uw noch in ons belang om een werk te starten als er nog andere mensen aan het werk zijn, die de ruimte stoffig en vuil maken, of elkaar in de weg lopen, of stel dat we ons in een regenperiode bevinden. Uiteraard zullen wij zoveel als mogelijk dit soort beslissingen in overleg met u als klant nemen.
Kortom, Kleverwal schilders in Apeldoorn is KleurrijkKwaliteit
Vakwerk

De basis voor Kleverwal schilders in Apeldoorn wordt gevormd door de mensen. Vakbekwame schilders en glaszetters die weten wat er van hun verwacht wordt. Die de wensen van de klant kennen. Vakmensen die ondersteund worden door een degelijke organisatie.
Zo heeft iedere medewerker een Kleverwal-handboek waarin duidelijke richtlijnen en ondersteuningspunten zijn opgenomen ten aanzien van de veiligheid en ARBO-wetgeving. Het zal u dan ook niet verbazen dat Kleverwal als het gaat om die ARBO-wetgeving en eisen voor het milieu voldoet aan de strengste normen. Ook heeft de organisatie een officiele risicoinventarisatie en evaluatie voor de schildersbranche.

Het uitvoeren van de opdrachten gebeurt natuurlijk altijd ter plaatse. Als basis is een uitstekend geoutilleerde werkplaats opgezet, gericht op de toekomst, waar onder andere een ruime voorraad kwaliteitmaterialen voorhanden is. Het eigen wagenpark zorgt voor flexibiliteit in de dagelijkse praktijk. ook is elke ploeg uitgerust met een mobiele telefoon, zodat wensen of problemen direkt met de betreffende medewerker kan worden besproken.
Vakman zijn en blijven zijn twee verschillende zaken. Daarom wordt ook de kennis binnen Kleverwal schilders in Apeldoorn niet vergeten. Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden binnen de organistie uitvoerig aan de orde gesteld, daarmee tegemoetkomend aan de praktijkwensen van de klant. Zelfs worden meerdere malen per jaar studiedagen georganiseerd voor de medewerkers. Studiedagen met diverse onderwerpen op vakgebied en klantgerichtheid. Onderwerpen dus die verder gaan dan het vakgebied.

Klein werk
Voor de kleinere klusjes hebben wij 2 medewerkers, die met een daarvoor uitgeruste auto, klein werk vlot en vakkundig uitvoeren. Met klein werk bedoelen wij; het schilderen van een deur, raam of plafond. Denkt U bijvoorbeeld aan een nieuw geplaatste deur, een kozijn met een lelijke beschadiging of iets dergelijks. Wanneer U klein werk wilt laten uitvoeren door ons, kunt U dit telefonisch, per fax of per e-mail doorgeven. Onze schilders zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak met U te maken. Deze afspraak wordt in samenspraak met U gemaakt zodat U zo min mogelijk "last" heeft van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden in het algemeen op basis van regie uitgevoerd.

Toekomst
Aangezien Kleverwal zijn klanten en medewerkers continuļæ½teit wil bieden, zal zij een heldere visie moeten hebben over hetgeen de afnemers van haar vragen, zowel in het heden maar zeker ook in de toekomst. Onze mening is dat de klant in de nabije toekomst meer aandacht zal gaan besteden aan de prestaties en de geleverde kwaliteit van het schildersbedrijf.

Daarnaast zal het wederzijdse vertrouwen een nog belangrijker bindende faktor gaan worden.
Ook verwacht de klant, dat het schildersbedrijf nog meer gaat meedenken en al zijn creativiteit zal inbrengen om tot voor beide partijen een win win situatie te komen. Kleverwal is hier klaar voor, want de toekomst is nu begonnen. Samen met de opdrachtgever zullen wij ervoor zorgen, dat elk werk tot tevredenheid wordt afgerond. Niet alleen bij het opleveren moet het werk voldoen, maar ook nog naar een reeks van jaren. Daar staan wij voor.

Daarom zal Kleverwal schilders in Apeldoorn in de nabije toekomst meer en meer gaan werken met het begrip "kwaliteitsbestek". Een gezonde manier van werken waarbij de kwaliteit en de prestatie voorop staan. Dit komt tot uitdrukking in de af te leveren kwaliteit, maar voorop staat een uitstekende offerte. Uiteraard zo het een modern bedrijf betaamd werken wij altijd met een open begroting. Waar u vragen over kunt stellen maar ook beperkingen kan opleggen wat u wel en niet gerealiseerd wil zien. Dit geldt niet voor werkwijzen, want die bepalen de kwalitiet.