Schildersbedrijf H.F. Amptmeijer

in Apeldoorn

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Apeldoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchildersbedrijf H.F. Amptmeijer
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schildersbedrijf H.F. Amptmeijer
Loseweg 96
7315 BH Apeldoorn

tel: (055) 5219882

Extra informatie

Schilderen, behangen en afwerken. Schildersbedrijf D.J. Amptmeijer B.V. in Apeldoorn is al meer dan 55 jaar actief in Apeldoorn en omgeving. Het bedrijf uit Apeldoorn ging over van vader op zoon.

Specialisatie:
Het bedrijf uit Apeldoorn verricht diverse werkzaamheden op het gebied van schilderen, behangenen wandafwerking. Specialisatie is met name aanwezig voor onderhoudsschilderwerk aan woningen, (bedrijfs)gebouwen en monumentale panden waarbij getracht wordt een technisch hoog resultaat te halen tegen zo laag mogelijke kosten.

Wandafwerking:
Het bedrijf kan vakkundig al uw wanden afwerkenmet onder andere glasweefsel. Dit is in diverse motieven verkrijgbaar. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
Ook hebben wij diverse mogelijkheden voor andere soorten wandafwerking.

Afwerking:
Het bedrijf uit Apeldoorn verricht ook kleine afwerkingwerkzaamheden, onder andere het vervangen van daklijsten, het aanbrengen van trespa en andere voorkomende afwerking.

Onderhoudsplan:
Tijdig onderhoud aan woningen en/of bedrijfspanden kan veel onnodige kosten voorkomen.
Een gedegen onderhoudsplan waarmee op termijn de kosten overzichtelijk in kaart worden gebracht, behoort tot de mogelijkheden.

AF erkend schilders- en afwerkingbedrijf:
U herkent deze vakman aan het AF-logo.
Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met de erkende schilder. Bel dan de speciale erkenningslijn. Uiteraard zijn wij hierbij aangesloten.

Op de foto's op onze website zijn alleen de buitenwerkzaamhedenvan het bedrijf te zien. Wij hopen toch dat wij u met deze foto's en de achterliggende informatie over het bedrijf een beeld kunnen geven van onze activiteiten.
Verfproducten:

Wij werken onder andere met de volgende verfleveranciers:
  • Sikkens
  • Sigma
  • Veveo
  • Levis
  • Brilux
  • Caparol
Ook staan wij open voor eventuele andere leveranciers.

Binnen werken wij uitsluitend met watergedragen verfproducten. Verder volgen wij de markt over alles wat met watergedragen en milieuvriendelijke verfproducten te maken heeft.