Klok Onderhoud en Afbouwgroep B.V

in Assen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Assen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKlok Onderhoud en Afbouwgroep B.V
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Klok Onderhoud en Afbouwgroep B.V
Blokmakerstraat 2
9403VD Assen

tel: 0592-341609

Extra informatie

Wie wij zijn?
Klok Onderhoud- en Afbouwgroep B.V. te Assen is van een schildersbedrijf, stofferingbedrijf, glaszetbedrijf- en plafond- en wandmontagebedrijf in ruim 80 jaar uitgegroeid tot een multifunctionele organisatie in onderhoud- en afbouwprojecten in de regio Noord Nederland onder de naam “Klok”. We zijn gespecialiseerd in sleutelklare afbouwprojecten voor de zorg- en kantorenmarkt en zeer ervaren in vastgoedonderhoud voor vele soorten opdrachtgevers. We hebben een eigen 24-uursdienst om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen. Als werkgever in de regio, is het onze missie om een uitstekende basis te bieden op het gebied van werkgelegenheid en –zekerheid. Daarnaast hebben we ons als doel gesteld om op een duurzame wijze naar onze projecten te kijken.
Wat wij u kunnen bieden;

Bent u particulier, overheidsinstelling, ziekenhuis, vastgoedbeheerder, woningcorporatie of een andere soort van vastgoedeigenaar? Met de diversiteit aan vakmensen binnen onze organisatie pakken wij complete projecten aan. Onze schilders, plafond- en wandmonteurs, glaszetters, stoffeerders en timmerlieden staan elke dag klaar om als projectteam de meest uiteenlopende projecten aan te pakken. Zo maken wij nieuwe indelingen in bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, woningen enz. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het vastgoed in optimale conditie blijft. Dit doen we door een projectmatige aanpak met eventueel diverse onderhoudsscenario’s in onze service en/of onderhoudsabonnementen. Meer weten over onze diensten>>
Onze aanpak!

Een vrijblijvend advies, meer informatie of een gratis offerte, dat kunt u eenvoudig via deze website bij ons aanvragen. Zo kunt u ook een offerte aanvragen voor schilderwerk, glas plaatsen, systeemplafonds, scheidingswanden en vloerbedekkingen. Zoekt u een projectmatige aanpak, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, variërend van een onderhoudsadvies tot en met een compleet inbouwpakket.
Eén aanspreekpunt:

We voeren onze projecten uit met voornamelijk eigen medewerkers. Zo heeft u altijd een team van mensen om u heen die gewend zijn om volgens onze normen te werken. Per project is er een eindverantwoordelijke, die zijn eigen team van mensen speciaal voor uw project samenstelt en u heeft slechts één aanspreekpersoon.
Onze mensen:

Al onze vakmensen hebben een VCA certificaat, zijn breed geschoold, flexibel inzetbaar en hebben veel werkervaring. Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan de ISO 9001:2008 norm en VCA** en werken we uiteraard volgens de ARBO wet- en regelgeving. Wij bieden onze medewerkers een vast dienstverband met een mogelijkheid om zich in de toekomst aan ons te binden.
Uw zorg nemen we over; dat maakt ons bijzonder!
U het werk uit handen nemen, dat is ons doel! Door deze aanpak bieden wij u uitstekende service. U kunt bij ons terecht voor:

•Schilderwerk en gevelonderhoud
•Bouwkundig onderhoud en renovatiewerkzaamheden
•Gevelreiniging en -impregneren
•Vervangen van beglazing, hang- en sluitwerk, leveren glas op maat en hardglazen wanden
•Systeemplafonds, scheidingwanden en Elementenbouw op basis van Metal Stud en systeemelementen
•Vloerbedekking, gordijnen en overige raambekleding en zonwering
•24-uurs service dienst voor glas- brand- en inbraakschade of andere calamiteiten
•Onderhoudsabonnementen en servicecontracten
Met een team van gespecialiseerde vakmensen, werken wij dagelijks aan projecten in de markt voor onderhoud en renovatie.
Voor het reinigen van uw gevel of het herstellen van uw voegwerk of zelfs de vervanging van uw dakranden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialiteit
  • Online offerte op te vragen.
  • Tevens zijn onderhoudscontracten mogelijk
  • Schilderwerk
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Restauratie