Timmer Baarn schilders

in Baarn

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Baarn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VTimmer Baarn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Timmer Baarn schilders
Baarnsche Dijk 6A5
3741 LR Baarn

tel: (035) 541 85 84

Extra informatie

TIMMER BAARN: 50 JAAR HET SYNONIEM VOOR VAKMANSCHAP
De bouw- en onderhoudsector is in deze periode in beweging. Het opzetten van nieuwe (bouw)projecten neemt af, maar daar staat tegenover dat de vraag naar totaalonderhoud sterk toeneemt. Ook daarin is Timmer Baarn schilders uit Baarn bij uitstek gekwalificeerd.
Naast Timmer Baarn schilders te Baarn, sind 1960 uw betrouwbare en vakkundige partner voor schilderwerken, is sinds 2008 ook Timmer Baarn Bouw & Onderhoud actief. Deze nieuwe divisie richt zich met name op onderhoudswerk zoals houtrotsanering, bouwkundig onderhoud en timmerwerk, betonreparaties e.d.

Timmer Baarn schilders uit Baarn vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk. Dat betekent dat wij niet alleen focussen op het afleveren van uitstekend werk, maar dat wij hoge eisen stellen aan het gehele proces: van inventarisatie en offertestadium naar opdracht, uitvoering en oplevering. U als klant staat daarin centraal. MVO betekent ook dat Timmer Baarn werkt met duurzame en milieuvriendelijke materialen en dat wij voortdurend door middel van bij- en nascholing investeren in onze medewerkers. Met die visie en die manier van werken leveren wij optimale kwaliteit. De visie van Timmer Baarn op MVO en hoe dat zich vertaalt naar de praktijk hebben wij beschreven op de pagina Missie.
Verder is Timmer Baarn schilders uit Baarn actief op het gebied van 4 seizoenen onderhoud. Ten aanzien de laatste ontwikkelingen omtrent gezond wonen vertellen wij u het een en ander op de pagina gezond woonklimaat.

Tevreden opdrachtgevers van Timmer Baarn vindt u o.a. binnen de categorieën:
  • Gemeentelijke overheden,
  • Instellingen voor gezondheidszorg,
  • Onderwijssector,
  • Bedrijfsleven,
  • Verenigingen van eigenaars,
  • Stichtingen, kerkgenootschappen,
  • Particulieren.
Timmer Baarn is actief binnen het gebied dat zich uitstrekt van Het Gooi- en Eemland tot aan Amsterdam en omstreken.

Voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvende offerte voor binnen- of buitenwerk of meer informatie over onze organisatie, diensten en producten kunt u contact met ons opnemen.