Appel Steltenpool schilders

in Benningbroek

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Benningbroek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VAppel Steltenpool schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Appel Steltenpool schilders
Dokter de Vriesstraat 51
1654JV Benningbroek

tel: 0229-591803

Extra informatie

Appel Steltenpool schilders is een tweemans schildersbedrijf en al ruim 20 jaar actief in de kop van Noord Holland. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit schilderwerkzaamheden in de onderhoudssector. Alles op het gebied van glas, wand- en plafondafwerking behoort daarbij tot het takenpakket.
Appel Steltenpool schilders is aangesloten bij de Fosag en voert het AF-logo. De branche-organisatie Koninklijke Vereniging FOSAG en de erkenningsregeling staan er borg voor dat afspraken worden nagekomen. U kunt de leveringsvoorwaarden hier downloaden. Wilt u meer weten over de AF-erkenningsregeling surf dan naar www.af-erkend.nl.
Laag BTW tarief. Bewoont u als particulier een woning ouder dan 2 jaar ? Dan betaalt u op binnen- en buitenschilderwerk het BTW tarief van 6 % en niet het hoge tarief van 19%. Op deze manier wordt het nog aantrekkelijker om uw woning te laten schilderen en/of behangen!

Specialiteit

[#]Schilderwerken Onderhoudssector Glaszetten Wandafwerking Plafondafwerking