Boogaart schilders

in Bergen op Zoom

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bergen op Zoom


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBoogaart schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Boogaart schilders
Wilgenhof 25
4623 BG Bergen op Zoom

tel: 06-38152733

Extra informatie

Boogaart schilders is een jong bedrijf dat medio 2009 is opgericht in Bergen op Zoom. De eigenaar van dit bedrijf uit Bergen op Zoom, Edwin Boogaart, stelt zich op deze pagina aan u voor.
Edwin Boogaart werd in 1974 geboren. Al vanaf 11de leerde hij van zijn vader, een gediplomeerd schilder, de eerste schildersvaardigheden. Toch volgde hij op school een andere leerweg. Hij behaalde het LTS diploma Installatietechniek (loodgieter) en een diploma Modelmaker Hout. Hierna heeft hij enkele jaren als houtbewerker gewerkt.
Na 8 jaar als bewaker voor de Koninklijke Luchtmacht te hebben gewerkt, werd het weer tijd voor een burgerbaan en ging Edwin in loondienst werken als loodgieter.
Begin 2008 kwam Edwin voor langere tijd ziek thuis te zitten ten gevolge van zinloos geweld. Hierdoor raakte hij ook zijn baan als loodgieter kwijt. Om niet bij de pakken stil te zitten èn vanwege zijn ruime ervaring op schilder- en klusgebied, besloot Edwin in 2009 zijn eigen schilder- en klusbedrijf te Bergen op Zoom te starten.
Met veel plezier runt Edwin al ruim 2 jaar zijn bedrijf te Bergen op Zoom. U kunt bij Edwin terecht voor allerlei schilder- en klusprojecten waaronder houtrotrenovatie, EPDM dakleer en decoratieve verftechnieken. Edwin is pas tevreden als U tevreden bent.

Zoekt u een betrouwbare, vakbekwame schilder of klusjesman tegen een eerlijke prijs?
Dan kiest u voor Boogaart schilders te Bergen op Zoom!

Specialiteit

Schilderen
Een goed geschilderd huis of bedrijfspand is niet alleen mooi om te zien, maar is ook uw visitekaartje naar de buitenwereld. Daarnaast is goed schilderwerk vaak een belangrijk punt voor de waarde van uw huis of bedrijfspand. Vakkundig advies en schilderwerk hoort daarom bij de echte vakschilder.
Edwin Boogaart heeft ruime schilderervaring en denkt mee met uw wensen. Welke kleuren of verfsoort wilt u? Hoe is de huidige staat van het te schilderen object? Zitten er oude verflagen op of zijn er delen met houtrot?
Om een goed beeld van uw wensen en de werkzaamheden te kunnen krijgen, komt Edwin Boogaart graag bij u langs om uw wensen te bespreken en het te schilderen object te bekijken. Dit is ook nodig om u een reëele prijsopgave te kunnen bieden.
Materialen

Goed materiaal is zeer belangrijk voor een goed en langdurig mooi resultaat. Daarom werkt Edwin Boogaart voornamelijk met de professionele verf en schildermaterialen Sigma Coatings en ProGold. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u voor langere tijd kunt genieten van het perfect geschilderde huis of bedrijfspand.
BTW

Sinds 15 september 2009 vallen woningen ouder dan 2 jaar onder het verlaagde BTW tarief van 6%. Dat scheelt u maar liefst 13% aan BTW! Te meer een goede reden om een vakschilder uw huis of bedrijfspand te laten schilderen. De enige voorwaarde aan het verlaagde BTW tarief is dat de woning door partikulieren wordt bewoond. U moet hiervoor een ouderdomsverklaring invullen. Voor bedrijven blijft de BTW 19%.

Winterkorting
In de periode van 1 november 2011 tot 1 maart 2012 ontvangt u een winterkorting bij binnenwerk. Deze winterkorting geldt zowel voor schilderwerk als voor klussen.
Uw winterkorting is 25 euro per dag, gebaseerd op een werkdag van 8 uur, inclusief BTW.