Koks Glas- en Schilderwerken

in Berlicum

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Berlicum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoks Glas- en Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koks Glas- en Schilderwerken
Robijnborch 17
5241 LK Berlicum

tel: 06-28127796

Extra informatie

Koks Glas- en Schilderwerken in Berlicum is uw schildersbedrijf voor veelzijdig en gegarandeerd goed schilderwerk tegen een concurrerende prijs.
Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant, maar wij verwelkomen u nog liever als terugkerende klant. En daar doen wij ons uiterste best voor. Voor ons betekent dit continuïteit in ons werk en voor u betekent dit dat u met een gerust hart uw kostbare bezit dat uw woning is, aan ons kunt toevertrouwen. Wij zijn er dan ook trots op dat de meeste van onze klanten ook terugkerende klanten zijn.
Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website om een algehele indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Sikkens Quality Painters
Sinds 2013 behoort ons schildersbedrijf tot een selecte groep schilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen. Daar zijn wij enorm trots op, want Sikkens Quality Painter word je niet zomaar. Voor u, onze klant in de regio Berlicum, betekent dit garantie op het door ons opgeleverde schilderwerk. Lees hier meer over het Sikkens Quality Painters concept.

Dat goede kwaliteit (door Sikkens gegarandeerd) ook niet duur hoeft te zijn, bewijst Koks Schilderwerken iedere dag weer. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen. Daar is maar één manier voor: topkwaliteit voor een concurrerende prijs. Voor ons schildersbedrijf is dit ook de enige manier om verzekerd te zijn van continuïteit in ons werk. Veel van onze klanten zijn ook terugkerende klanten. Wij willen ook graag dat u terugkeert en daar zullen wij ons uiterste best voor doen!
Verder geldt voor ons "afspraak = afspraak". Extreme weersomstandigheden daargelaten, zorgen wij er altijd voor dat we ons aan de planning houden.

U zoekt een schilder in Berlicum of omstreken?
Omdat ons schildersbedrijf is gevestigd in Berlicum, is ons werkgebied m.n. Noord-Brabant. Wij schilderen regelmatig in plaatsen als Den Bosch, Waalwijk, Rosmalen, Veghel, Vught, etc. Voor referenties en foto's, neem een kijkje bij een aantal van de door ons opgeleverde schilderprojecten.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u die altijd telefonisch, via het contactformulier of via e-mail aan mij stellen.
En uiteraard zijn we graag bereid om een vrijblijvende, gedetailleerde, scherpe offerte uit te brengen.

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Houtrot repareren
  • Timmerwerk
  • Wandafwerking