Logchies schilders

in Beverwijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Beverwijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VLogchies schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Logchies schilders
Gooiland 10
1948 RC Beverwijk

tel: 0251 - 264 000

Extra informatie

De vaardige hand van de meester is altijd zichtbaar
Logchies Renovatie en Onderhoud is een resultaatgerichte onderneming waarbinnen meer dan honderd gedreven professionals zich inzetten voor instandhouding en verduurzaming van vastgoed. De vele projecten waaraan zij dagelijks werken, worden veelal uitgevoerd in opdracht van corporaties, institutionele beleggers en professionele vastgoedbeheerders. Vaak is Logchies een betrokken hoofdaannemer, een andere keer een toegewijd comaker. Maar welke rol Logchies ook heeft, de vaardige hand van de meester is onmiskenbaar aanwezig. Altijd en tot in lengte van jaren.
Een gerespecteerde partij in vastgoedonderhoud

In de betrekkelijke korte geschiedenis van Logchies - de onderneming bestaat ruim vijftig jaar – wist het bedrijf zich te ontwikkelen tot een innovatieve en gerespecteerde partij in vastgoedonderhoud. De waardering van haar opdrachtgevers heeft Logchies onder meer te danken aan de efficiënte bedrijfsvoering, het resultaatgericht handelen en de bereidheid tot samenwerken. Want in de visie van Logchies ligt in de samenwerking de kiem van een succesvolle uitvoering. We vinden het belangrijk dat wij met onze opdrachtgevers mee kunnen denken in de plannen en de diverse oplossingen. Zij moeten immers met een zo'n groot mogelijke zekerheid de gevolgen kunnen inschatten die de maatregelen hebben voor de beheerperiode na renovatie of groot onderhoud.

We leggen de lat hoog
In de samenwerking leggen we de lat hoog voor de ketenpartners en comakers. Maar dat doen we beslist ook voor onze eigen organisatie. We verlangen het nodige van onze medewerkers die direct bij de voorbereiding en de uitvoering van de projecten betrokken zijn. Vaak moet onderhoud aan woningen worden uitgevoerd in bewoonde staat. Onze medewerkers moeten niet alleen over de juiste kennis en vaardigheden beschikken, we willen ook dat zij zich er voortdurend en ten volle van bewust zijn dat de bewoners of omwonenden hinder kunnen ondervinden van het werk. Hun inzet, vakkennis en begripvolle houding tegenover huurders, komen telkens weer tot uitdrukking in de waardering van de opgeleverde werken door onze opdrachtgevers.

Een solide partner

Logchies is een degelijk en solvabel bedrijf. De jaarlijks scan, uitgevoerd door het gerenommeerde bureau Graydon, beoordeelde de financiële situatie in 2012 als 'gezond'. Daarmee ontving Logchies voor het vijfde achtereenvolgende jaar het Financieel Gezond Certificaat. Wat betreft de kredietwaardigheid scoort Logchies "Goed" (A-rating). Kortom, Logchies is voor haar opdrachtgevers een partner waarmee zonder risico langetermijnovereenkomsten kunnen worden aangegaan. Logchies Renovatie en Onderhoud is lid WVB, inmiddels deel uitmakend van Onderhoud NL. Bij deze brancheorganisatie zijn ruim dertig van de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse ondernemingen op het gebied van vastgoedonderhoud aangesloten.
Logchies kan in verschillende disciplines vele gespecialiseerde en ervaren medewerkers inzetten.

Specialisten op het gebied van schilderwerken, houtrotherstel, gevelreiniging of betonherstel. Veruit de meeste vakmensen zijn in dienst van Logchies. En voor de expertise die we niet zelf in huis hebben, doen we een beroep op vaste ketenpartners die aan onze hoogste standaard voldoen. Al die kennis en vaardigheden zetten we in op projecten ten behoeve van Renovatie, Planmatig onderhoud en Mutatie onderhoud. Maar Logchies doet meer. Want naast het uitvoerende werk op het gebied van renovatie en onderhoud, omvat ons dienstenpakket tevens inspectie en inventarisatie van vastgoed, advisering over energiebesparing en het opstellen van onderhoudsscenario's (RVGO).

Specialiteit
 • Onderhoudsschilderwerken
 • Groot onderhoud
 • Casco werkzaamheden
 • Binnenpakketten
 • Energetische maatregelen
 • Geriefverbeteringen
 • Diverse bouwkundige werkzaamheden:
 • Houtrotherstel
 • Kozijnvervanging
 • Mutatie onderhoud
 • Beveiligingswerkzaamheden (Politie Keurmerk Veilig Wonen)
 • Betonherstel
 • Reinigingswerkzaamheden
 • inspecties en inventarisaties van het vastgoed
 • advies met betrekking tot vastgoed
 • ontwerp van onderhoudsscenario’s (RGVO)