Broekmaat schilders

in Borne

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Borne


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Broekmaat schilders
Oude Deldensestraat 6
7622 LP Borne

tel: 074 2506555

Extra informatie

Broekmaat schilders uit Borne voor blijvende waarde!
Uw woning, bedrijfspand, kantoor of ander pand verdient alle aandacht. Immers, het vertegenwoordigt een grote waarde. En die waarde dient optimaal beschermd te worden. Regelmatig onderhoud is dus van belang. Dat betekent in de praktijk vooral schilderwerk. Schilderwerk dat u het beste over kunt laten aan de vakman. Hij weet immers als geen ander hoe u uw waardvolle bezit in perfecte conditie houdt.
Broekmaat schilders uit Borne is uw partner als het om optimaal schilderwerk gaat. Kwaliteit, betrouwbaar en vooral afgestemd op uw wensen en eisen. Vooraf een goede inventarisatie en tijdens de uitvoering een heldere communicatie en overleg. En ook als het om de nazorg en service gaat, zorgt Broekmaat schilders te Borne voor de juiste oplossing.

Als het erom gaat uw schilderwerk in perfecte conditie te houden: Broekmaat schilders uit Borne. Uw partner voor blijvende waarde!
Over ons

Broekmaat schilders in Borne is een moderne onderneming, maar met een lange historie en traditie. Al sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw is de naam Broekmaat verbonden aan schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit. Het was grootvader Gerrit Broekmaat die destijds met zijn broer Jan een schildersbedrijf startte in Holten.
In de jaren ’60 kwam de zoon van mede-oprichter Gerrit in het bedrijf en werd de naam Broekmaat & Zoon.

Erik Broekmaat zet de schilderstraditie nu voort onder de naam Broekmaat schilders. Met dezelfde ambachtelijke cultuur en degelijkheid. En met het vakmanschap dat gedurende meerdere generaties is gedeeld. Maar wel met de kennis en ervaring van nu. Met moderne materialen en de nieuwste technieken.
Broekmaat schilders in Borne: gedegen traditie, moderne aanpak!

Specialiteit
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Glaszetten
  • Wand- en plafondafwerking
  • Spuittechniek
  • Houtrenovaties