H.C. van Vuuren schilders

in Boskoop

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Boskoop


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VH.C. van Vuuren schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


H.C. van Vuuren schilders
Julianaplein 4
2771 EE Boskoop

tel: 06-24216694

Extra informatie

H.C. van Vuuren schilders
Zijn uw kozijnen aan een schilderbeurt toe? Of wilt u in uw woonkamer een compleet nieuwe kleur? H.C. van Vuuren schilders zorgt dat uw woning er weer gekleurd opstaat. Met zijn 25 jaar ervaring verzorgt Henri vakkundig alle schilderklussen waar u zelf tegenop ziet. Lees meer over Henri van Vuuren en zijn schilderwerk.
Schilder in Zuid-Holland, regio Boskoop

H.C. van Vuuren schilders is gevestigd in Boskoop. Het werkgebied strekt zich uit over de gehele regio, dus onder andere Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Woont u niet in de buurt van Boskoop en wilt u toch gebruik maken van Henri’s vakmanschap? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Over H.C. van Vuuren schilders

H.C. van Vuuren schilders is een eenmanszaak, dus u weet precies met wie u in zee gaat. Het contact verloopt vlot en persoonlijk en er is van tevoren duidelijk wie er bij u over de vloer komt.
Ervaren schilder

Henri heeft 25 jaar ervaring als schilder en gebruikt alleen hoogwaardige vakverven: voor ieder werk de juiste verf. Zo geniet u van intense kleuren en bent u verzekerd van de beste kwaliteit.
Netwerk

Heeft u, naast een schilder, ook een behanger of glaszetter nodig? Henri van Vuuren heeft de nodige vakmensen in zijn netwerk om deze klussen te klaren. Informeer naar de mogelijkheden voor behangen en glaszetten.