Wiersma Structuurspuitbedrijf

in Bovenkarspel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bovenkarspel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWiersma Structuurspuitbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Wiersma Structuurspuitbedrijf
Broekerhavenweg 216
1611CK Bovenkarspel

tel: 0228-525341

Extra informatie

Wiersma Structuurspuitbedrijf uit Bovenkarspel wordt gevormd door twee broers Henk en Rene Wiersma. Wij werken al meer dan twintig jaar samen in de bouw en in oktober 2000 zijn wij een eigen stukadoors cq afwerkersbedrijf gestart. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds, ook kunt U bij ons terecht voor het schilderen van U woning zowel binnen als buitenshuis.
Ons bedrijf richt zich met name op de particuliere sector. Maar ook grotere projecten behoren tot de mogelijkheden. Wij voeren de werkzaamheden met zijn tweeen uit, omdat we dan alles in eigen hand hebben, wat de kwaliteit van het werk en de onderlinge afspraken ten goede komt. Ons bedrijf beschikt over de modernste spuitinstallaties voor zowel de particulieren sector 220 volt, als de grotere projecten zoals nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw, 380 volt.
Wij bezoeken altijd de mensen aan huis, we kunnen dan een gericht advies aanbieden. Wij hebben dan een koffer met allerlei kleurstalen en soorten sierpleisters bij ons, waardoor de klant een goed inzicht krijgt in de mogelijkheden. Zijn de werkzaamheden eenmaal duidelijk, krijgt de klant binnen een paar dagen een gespecificeerde offerte in huis. Het advies en de offerte zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.