Herman Vlassak Schilderwerken

in Budel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Budel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHerman Vlassak Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Herman Vlassak Schilderwerken
Deken van Baarsstraat 41
6021 BG Budel

tel: 0495 - 496514

Extra informatie

Herman Vlassak Schilderwerken in Budel is een eenmanszaak die in februari 2007 is opgericht. Herman Vlassak is als 17-jarige begonnen als leerling-schilder en met ruim 20 jaar ervaring in het schildersvakmanschap dé AF-erkende onderhoudsspecialist voor al uw binnen- en buitenschilderwerk voor zowel de particuliere als zakelijke sector. Vakmanschap, kwaliteit, service en een tevreden klant staan bij Herman Vlassak Schilderwerken hoog in het vaandel.

Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een deskundig kleuradvies en materiaalkeuze en/of verftechnisch rapport voordat de schilder- werkzaamheden worden uitgevoerd.
Heeft uw woning een onderhoudsbeurt nodig? Neem dan contact op met Herman Vlassak Schilderwerken voor een vrijblijvende offerte.