MVDK schilders

in Castricum

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Castricum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMVDK schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


MVDK schilders
Heemstederweg 32
1902 RP Castricum

tel: 0251-670983

Extra informatie

MVDK schilders uit Castricum
MVDK schilders uit Castricum is een veelzijdig bedrijf dat zich in de loop der jaren stevig heeft genesteld op het gebied van renovatie, onderhoud en nieuwbouw.
Naast de zakelijke markt kan ook de particuliere sector prima bij ons terecht. MVDK schilders uit Castricum is AF gecertificeerd en aangesloten bij het HuisSchilderplan® van Sikkens.

Voor een passende offerte of advies kunt u ons bellen of mailen. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.
Op het gebied van mechanische verfverwerking (spuiten) is er de afgelopen jaren zeer veel veranderd. MVDK schilders uit Castricum is op dit gebied een vooruitstrevend bedrijf. Door verschillende spuittechnieken als Airless, HVLP en Airmix is veel mogelijk. Spuiten van plafonds, wanden en zelfs deuren en kozijnen op locatie is mogelijk. Door gebruik te maken van spuittechnieken kunnen wij een concurrerende prijs neerleggen en een groot aantal vierkante- en strekkende meters aan voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Kortom: MVDK schilders uit Castricum is een klein bedrijf met grote mogelijkheden!

Specialiteit
  • Dakcoating
  • Glasvlies
  • Muren sausen
  • Plafondafwerking
  • Spuitwerk
  • Stucwerk / stukadoren
  • Wandafwerking