D. de Boer & Zoon schilders

in Delft

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Delft


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VD. de Boer & Zoon schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy


D. de Boer & Zoon schilders
Buitenwatersloot 268
2613 SZ Delft

tel: 015-2159784

Extra informatie

Welkom bij D. de Boer & Zoon schilders te Delft
Is uw huis of bedrijfspand toe aan een fris, nieuw gezicht? Van binnen of van buiten, denk dan aan de schilder, want zowel in de zomer als in de winter haalt u het maximale uit ons vakmanschap.
De schilder adviseert u over de opdracht en voert het werk professioneel uit. Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf uit Delft en wat wij als schilder allemaal voor u kunnen betekenen. Zo heeft u ook digitaal een goede indruk van hetgeen vakmanschap inhoud en wat wij allemaal in huis hebben.

Generaties lang vakwerk
Wij zijn gevestigd in de stad Delft en leveren al twee generaties lang kwaliteit in schilderwerk. Sinds 1958 hebben wij ons kunnen bekwamen in zowel de oude als de nieuwste schilder- en afwerkingtechnieken. Daarom zijn wij sterk in professioneel schilderwerk.

Kwaliteit
Schilderwerk uitgevoerd met kennis en liefde voor het vak is duidelijk kwalitatief het betere soort werk. Ons kleine schildersbedrijf in Delft is gespecialiseerd in het betere schilderwerk van zowel particuliere woningen, gebouwen van onderwijsinstellingen, kantoren, winkels en bedrijven. Zowel grote als kleine opdrachten worden door ons met grote zorg uitgevoerd.

Mogelijkheden
Heeft u een "eigenzinnig" idee over wandafwerking? Neem contact met ons op, wij laten u dan diverse voorbeelden zien om zo samen tot een uitgewerkt plan van aanpak te komen. U zult zien hoe uw eigen idee en ons vakmanschap, verfrissend en heel verrassend op uw interieur kan inwerken.