Schilders R.Nijhuis

in Denekamp

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Denekamp


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders R.Nijhuis
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders R.Nijhuis
Brandlichterweg 48
7591 NE Denekamp

tel: 0541-353045

Extra informatie

Uw bezoek is de eerste stap naar perfect schilderwerk. Wij werken voor bedrijven en particulieren en voorzien in alle voorkomende schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten.
Door handhaving van het 6% BTW tarief voor alle woningen ouder dan 2 jaar, is het onderhoud in de komende winter ook nog heel voordelig!
Omdat het ‘s winters vaak te koud of te nat is, geven wij in de periode van 15 november tot 15 maart maar liefst 15% korting op al het binnenwerk. Vraag naar de actuele voorwaarden.
R.Nijhuisschilderwerken is een modern schildersbedrijf, opgericht in 2001 door Raymond Nijhuis. Inmiddels is het bedrijf versterkt met enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, met de capaciteiten en materialenkennis die horen bij het schilderwerk van deze tijd. Medewerkers waar we trots op zijn.