Dirks Deurne schilders

in Deurne

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Deurne


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDirks Deurne schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Dirks Deurne schilders
Florijn 2a
5751 PC Deurne

tel: 0493 312 425

Extra informatie

Dirks Deurne schilders verzorgt schilderwerk, beglazing en wandafwerking. Drie disciplines, in handen van ervaren specialisten.
Schilderwerk
Dirks Deurne schilders verzorgt alle voorkomende schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Maar we doen meer. Dirks Deurne schilders adviseert u over de juiste materiaaltoepassingen. We geven kleuradviezen. En bovenal maken we het onderhoud van uw vastgoed voor u beheersbaar. Bijvoorbeeld via een meerjarencontract, waarmee u zich altijd verzekerd weet van perfect schilderwerk, tegen exact te budgetteren onderhoudskosten. We bewaken zorgvuldig de status van uw glas- en schilderwerk, rapporteren onze bevindingen, inclusief adviezen voor noodzakelijke werkzaamheden op korte en langere termijn. Kortom, Dirks Deurne schilders neemt u al het werk en alle zorg uit handen.

Beglazing
De montage van glasprojecten is een specialisme dat steeds minder collega-bedrijven aandurven. Voor ons is en blijft het dagelijks werk. Of het nu gaat om een plaatsen van een eenvoudige ruit in uw woning of het vervangen door isolatieglas bij grootschalige renovatieprojecten, bij Dirks Deurne bent u aan het juiste adres.

Wandafwerking

Ook het interieur van uw woning of bedrijfspand neemt Dirks Deurne schilders snel en vakkundig onderhanden. Welke stijl u ook voor ogen staat, we doen u suggesties voor een passende en creatieve wandafwerking. Bijvoorbeeld met behang, spuitwerk, decoratieve afwerking met meerkleurenverven, chipssystemen of ondergrondversterkende weefselsystemen. Perfect afgewerkt.