Eggink schilders

in Dieverbrug

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Dieverbrug


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VEggink schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Eggink schilders
Het Vossenland 6
7984 NK Dieverbrug

tel: 06 54901324

Extra informatie

GlansGarant
10 Jaar lang uw huis perfect in de verf, met een meerjaren onderhoudsabonnement van GlansGarant. Dé oplossing voor elke woningbezitter die houdt van ‘n huis in topconditie, zonder hoge uitgaven ineens.
Dit is wat wij doen

Eggink schilders is u graag van dienst met: Advies-, Restauratie-, Decoratie-, Utiliteit-, Onderhoud-, Verf- en Glaswerkzaamheden.
Neem direct contact op

Wilt u meer informatie over ons, over de mogelijkheden of heeft u met spoed nieuw raamwerk nodig? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!
Welkom bij Eggink schilders! Al 150 jaar een modern bedrijf

Eggink schilders: een modern bedrijf dat kan bogen op bijna 150 jaar ervaring. Al sinds 1860 is Eggink actief in de schildersbranche. Wat begon als een klein schildersbedrijfje in Dwingeloo, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met meerdere vestigingen in Drenthe. Vanuit onze vestigingen in Dwingeloo/Dieverbrug en Westerbork bieden wij onze klanten in de regio complete service in schilder-en beglazingswerk.
150 jaar kennis en ervaring

Eggink schilders staat voor creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Meedenken met de klant, daar zijn we sterk in. We werken voor zakelijke opdrachtgevers, (semi) overheid en particulieren. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen en specialisten. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.
Trots op ons vak

Het schildersvak is een vak om trots op te zijn. Vakkundige handen maken mooie dingen, schilderen is daarmee nog echt een ambacht. Tegelijkertijd gebruiken we veel moderne technieken en materialen. Modern schilderen gaat niet alleen over ervaring en vakmanschap maar ook over vernieuwend denken en meegaan met nieuwe ontwikkelingen.
Samen met u als klant werken aan een prachtig resultaat. Klein of groot, aan elke opdracht stellen we dezelfde hoge eisen. Elke stap nemen wij serieus, van het eerste contact tot en met oplevering van het werk. Samen met u bepalen we hoe we het project gaan aanpakken. Wij staan al 150 jaar voor kwaliteit die wordt herkend in de regio.

Bedrijf met ambities
De afgelopen jaren zijn we gestaag gegroeid. En dat willen we voortzetten. Eggink schilders is een begrip in de regio en dat willen we graag uitbouwen. Niet alleen door meer vestigingen te openen, ook door op het gebied van kennis en technieken voorop te blijven lopen.

Een betrokken bedrijf
Eggink is altijd een lokaal betrokken bedrijf geweest, we vinden het belangrijk om te weten wat er in de regio gebeurd. We zijn dan ook al vaak actief betrokken geweest bij allerlei locale initiatieven en evenementen, als deelnemer of als sponsor. We sponsoren diverse voetbal-, volleybal-en handbalclubs in de regio. En daarnaast zijn we sponsor van diverse culturele stichtingen en evenementen.

Specialiteit
  • Schildersbedrijf
  • Advies
  • Decoratie
  • Utiliteitsprojecten
  • MeerjarenOnderhoudsPlan (MOP)
  • Glas
  • Vierseizoenen schilder