Koopmans schilders

in Drachten

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Drachten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKoopmans schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Koopmans schilders
Het Gangboord 47
9206BJ Drachten

tel: 0512-541149

Extra informatie

Schilderwerken Koopmans in Drachten staat voor OUDERWETS VAKMANSCHAP
Ouderwets vakmanschap betekent: Dat de kwaliteit van het vakmanschap van vroeger, de materialen en materieel van nu, er voor zorgen dat u bij ons een goed stuk schilderwerk krijgt voor een zeer goede prijs.
Schilderwerken Koopmans in Drachten is sinds 1 april 2000 gestart.

Schilderwerken Koopmans in Drachten is in april 2000 opgericht door Dhr. J Koopmans. We zijn gestart met 4 personeelsleden en op dit moment actief in de schildersbranche en uitgegroeid tot 12 personeelsleden. Schilderwerken Koopmans in Drachten richt zich op de particuliere markt, bedrijven, beleggers, instellingen en aannemers. Door de kleinschaligheid heeft de klant altijd rechtstreeks te maken met Dhr. J Koopmans en dat is de kracht van dit schildersbedrijf. Één contact persoon die de beslissingen maakt, dat is wel zo prettig voor de klant.
Schilderwerken Koopmans in Drachten is in juni 2004 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan Het Gangboord 47 te Drachten. Door deze uitbreiding zijn de mogelijkheden tot het verrichten van schilderswerkzaamheden uitgebreid. De werkzaamheden die in de werkplaats verricht worden zijn o.a. het schilderen van kleine plezierjachten tot ongeveer 12 meter, het schilderen en spuiten van houten en metalen onderdelen.

Schilderwerken Koopmans in Drachten is ook aangesloten bij AF-Erkend dat een garantie biedt voor extra kwaliteit. Schilderwerken Koopmans in Drachten is een allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Nieuwbouw & Onderhoud
  • Spackspuitwerk
  • Houtrot reparatie
  • Wandafwerking
  • Onderhoudscontracten
  • Kleuradvies