Egmond schilders

in Egmond aan den Hoef

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Egmond aan den Hoef


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VEgmond schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Egmond schilders
Anna van Burenlaan 82
1934GV Egmond aan den Hoef

tel: 072-5065427

Extra informatie

Egmond schilders staat reeds meer dan 25 jaar garant voor een kwaliteitsvolle afwerking. Huub van Wonderen is de drijvende kracht achter ons bedrijf.
Voor ons staan de tevredenheid van de klant, en de langdurige relatie voorop. Het is vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid de kernbegrippen zijn om uw pand of woning net die extra dimensie te geven die het verdient.
Wanneer u samenwerkt met Schildersbedrijf Egmond, heeft u een absolute zekerheid waar het kwaliteit betreft.

Laag BTW-tarief
Met ingang van 1 januari 2000 heeft de overheid de btw op schilder- en stukadoorswerk verlaagd om de werkgelegenheid te bevorderen. Tot 15 september 2009 gold voor schilderwerk- en stukadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste vijftien jaar oud het lage btw-tarief van 6%. Dit verlaagde btw-tarief is met ingang van die datum verder uitgebreid. Het is nu van toepassing op het schilder- en stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar.