Mertens schilders

in Eijsden

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Eijsden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMertens schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Mertens schilders
Wilhelminastraat 7
6245AT Eijsden

tel: 043-4091610

Extra informatie

Kennismaking
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ed Franssen en ik heb in 2007 mijn droom kunnen waarmaken! Na 35 jaar met passie gewerkt te hebben voor verschillende bedrijven in de schildersbranche, nam ik het gerenommeerde schildersbedrijf Mertens over. Mijn jarenlange ervaring en kennis komen hier goed van pas. Uiteraard vind ik het bijzonder dat sinds 2012 ook mijn zoon Maurice mede-eigenaar is van Mertens. Inmiddels een allround onderhoudsbedrijf. Maurice is bijzonder geïnteresseerd in innovatie. De markt is continu in beweging en Maurice volgt nieuwe ontwikkelingen en technieken op de voet. De naam Mertens hebben wij behouden omdat wij respect hebben voor het 65 jaar oude familiebedrijf en hun liefde voor het vak.
Goedkoop is duurkoop

Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers werken systematisch en professioneel. Vakkundig, doortastend en zonder onnodige overlast. We gebruiken alleen de beste materialen en zijn bekend met de meest actuele technieken. Wij gaan niet voor het goedkoopste aanbod; wij gaan voor het beste, het meest duurzame aanbod!
Ontzorgen

Mertens regelt alles van A tot Z. Onze afspraken zijn duidelijk en daar houden wij ons aan. De uitvoering van uw project wordt intensief gevolgd en aangestuurd. Wij komen op tijd en zijn flexibel. De werkomgeving wordt uiteraard dagelijks opgeruimd. Restmaterialen worden correct afgevoerd.
Samen met een team van ervaren vakmensen staan wij garant voor perfect gevelonderhoud van uw vastgoed en ook voor een prachtige uitvoering van uw interieurwensen. U bent gegarandeerd van persoonlijk contact en grote service. U weet wie voor u werkt.
 Wij zijn betrouwbaar, enthousiast en betrokken. Grote service staat hoog in het vaandel, óók nadat het project is opgeleverd.

‘Vertrouwd in onderhoud’ is nog steeds de lijfspreuk van Mertens.
Ons aanbod

Van vele markten thuis
•Zowel binnen- als buitenschilderwerk
•Kleur- en interieuradvisering
•Wandafwerking
•Beglazing
•Gevelreiniging en -behandeling
•Beton- en vloeren renovatie
•
Houtrot sanering
•Graffiti verwijdering
•Kleine straalwerkzaamheden