Bonke & Zn schilders

in Enschede

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Enschede


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBonke & Zn schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Bonke & Zn schilders
Twekkeler Es 41
7547ST Enschede

tel: 053-4318809

Extra informatie

De Winterschilder: Heeft u binnenschilderwerk en wilt u dat door een vakkundig bedrijf laten uitvoeren? Dan kunt u met onze winterschilder actie dat tegen een lage prijs laten doen. Reserveer ons alvast voor de volgende winter! Tevens zijn de wintermaanden de ideale tijd om voorbereidingen te treffen voor buitenschilderwerk. De kwaliteit van het schilderwerk is sterk afhankelijk van de medewerkers. Veel aandacht wordt er dan ook besteed aan opleiding. De medewerkers worden zowel intern als extern opgeleid. Veiligheid Veel aandacht wordt besteed aan veilig en gezond werken alsmede verantwoord omgaan met het milieu. Bonke & Zn schilders uit Enschede is VCA* gecertificeerd. Kwaliteit Bonke & Zn schilders onderscheidt zich als een gedegen kwaliteitsbedrijf.Zowel het vakmanschap van onze medewerkers als een goede bedrijfsorganisatie staan hiervoor borg. Bonke & Zn schilders uit Enschede is ISO 9001:2008 gecertificeerd en een AF erkend schildersbedrijf. Voor Bonke & Zn schilders staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Sinds 1924 voeren wij de meest uiteenlopende werkzaamheden op schilders- en afwerkingsgebied uit. De vakbekwaamheid en kennis die door de jaren heen zijn opgebouwd zijn met recht groot te noemen. Bonke & Zn schilders uit Enschede telt circa zestig medewerkers. In samenwerking met leveranciers zorgt Bonke & Zn schilders uit Enschede ervoor dat haar medewerkers intern worden opgeleid en up-to-date blijven met de laatste technieken. Bonke & Zn schilders uit Enschede is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en voldoet dus ook aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. Wij zijn in staat om voor alle problemen een professionele oplossing aan te bieden. Graag zijn wij u van dienst. Onze diensten bestaan o.a. uit: dienst voor een lijst met referenties. Of kijk hier voor de folder.

Specialiteit
  • Gevelreiniging
  • Glaswerk / glaszetter
  • Spuitwerk
  • Wandafwerking