Van Vemde schilders
in Epe
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Epe


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan Vemde schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van Vemde schilders
Beekstraat 12
8162HB Epe

tel: 0578-612459

Extra informatie

Kwaliteit wordt (h)erkend
Als erkend bedrijf is Van Vemde schilders uit Epe lid van de FOSAG en aangesloten bij de stichting AF, maar wat houdt dat nu eigenlijk in:
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt,
wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen,
aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid.
Kortom: u wilt zekerheid.

Vroeger was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'.
Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG de erkenningsregeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. Als aangesloten bedrijf worden wij ieder jaar grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging eigen huis en de Consumentenbond.

Specialiteit
  • Wandafwerking
  • Kleuradvisering
  • Schilderwerk
  • Beglazing