Ernis schilders

in Geffen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Geffen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VErnis schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Ernis schilders
Veldstraat 31/C
5386AW Geffen

tel: 073-5323400

Extra informatie

Ernis schilders bundelt jarenlage ervaring met de modernste technieken en producten. Ernis staat voor kwaliteit in alle facetten. Van advies tot voorbereiding en van overleg tot eindresultaat. Onze medewerkers werken vanuit dezelfde basis: werken met plezier, oog voor detail en gevoel voor perfectie.

Kwaliteit en service.
Vakwerk en tevreden klanten. Sinds de oprichting in 1980 is dat het uitgangspunt voor Ernis schilders. Onze medewerkers werken zorgvuldig en efficiënt en altijd in goed overleg met de klant. We gebruiken de beste milieuvriendelijke producten en materialen. En zorgen altijd voor de juiste oplossing, aanpak en werkwijze. Ernis schilders staat voor vakmanschap.
En daar zijn we trots op.

Ernis schilders verzorgt meer dan het standaard (schilder)werk.
Wij garanderen de beste kwaliteit. En zorgen er dan ook voor dat het werk perfect wordt uitgevoerd. Dat Ernis medewerkers hun afspraken nakomen. Garantie vanzelfsprekend is. En de werkplek keurig wordt opgeleverd. Ook geven we onderbouwd advies voor kleuren, aanpak, onderhoud, renovatie en restauratie. Zodat u echt tevreden bent met het resultaat en er jarenlang plezier van hebt.

Ernis schilders: van schilderwerk tot totaalonderhoud.
Van klein tot groot. Van wandafwerking en kozijnen tot onderhouds- en nieuwbouwprojecten. Vakwerk door onze meesterschilders. Renovatie en restauratie door onze specialisten. Industrieel schilderwerk. Het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing. Snel en doelmatig herstellen van glasschades. Het optimaal reinigen en onderhouden van gevels. Graffiti verwijderen en het aanbrengen van een anti-graffiti coating. En door speciale afscherming en producten leveren we binnen- en buitenschilderwerk van januari tot en met december.

Kortom: Ernis schilders: allround, altijd en overal.

Specialiteit
  • Behang
  • Gevelreiniging
  • Glaswerk / glaszetter
  • Monumentale panden
  • Wandafwerking