Klinkers schilders

in Geleen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Geleen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKlinkers schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Klinkers schilders
Spoorstraat 65
6161AA Geleen

tel: 046 - 474 7094

Extra informatie

Klinkers schilders te Geleen
Al sinds 1965 is de naam Klinkers een begrip voor Geleen en zelfs heel Zuid-Limburg op het gebied van vakkundig schilderwerk. Zowel binnen als buiten. Klinkers schilders te Geleen is opgestart door Guus Klinkers. Hij schilderde toen alleen. In de loop der jaren groeide de firma uit Geleen-Krawinkel gestaag en werd uiteindelijk uitgebreid met vier vakbekwame medewerkers, waaronder zoon Jack, die met succes de opleiding 'Meester Schilder' in Boxtel had afgerond. Als gediplomeerd Meester Schilder trad Jack in 1983 in dienst bij zijn vader. In 2001 volgde een wisseling van de wacht: Guus deed een stap terug, Jack nam het schildersbedrijf over.
Klinkers schilders te Geleen is aangesloten bij FOSAG: de Koninklijke Ondernemersorganisatie voor de schilders. Bovendien is Klinkers AF-Erkend.

Wat betekent dit voor u? Optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd. Voor meer info: www.af-erkend.nl

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Renovatie schilderwerk
  • Kleuradvies