Toon Geerts schilders

in Gemert

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Gemert


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VToon Geerts schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Toon Geerts schilders
St Severusstraat 36
5421 KL Gemert

tel: 06 30 273 396

Extra informatie

Welkom bij Toon Geerts schilders in Gemert, een jong en dynamisch schildersbedrijf met hart voor de ambacht. Toon Geerts realiseert nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten voor particulieren, verenigingen van eigenaren, bedrijven en instellingen.
Toon Geerts schilders in Gemert voor binnen- en buitenschilderwerk, airless spuiten, het verspuiten van lak en diverse wandafwerkingen.
Een project begint vrijblijvend met een uitgebreide inspectie, nauwkeurig inmeten en aandacht voor uw wensen. Alleen op deze manier kan Toon Geerts schilders te Gemert u deskundig adviseren en met zorg de juiste materialen selecteren. Van alle verzamelde gegevens stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Een duidelijk overzicht van alle uit te voeren werkzaamheden, met daaraan gekoppelde prijs. Zo weet u wat u van Toon Geerts schilders uit Gemert kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u akkoord met de offerte, dan zullen wij de werkzaamheden in overleg met u inplannen. Vakmanschap en hart voor de ambacht maken samen dat u verzekerd kunt zijn van een schitterend eindresultaat.