De Muijnck schilders

in Goes

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Goes


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDe Muijnck schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


De Muijnck schilders
Middelburgsestraat 2
4461EH Goes

tel: 06-52047400

Extra informatie

De Muijnck schilders uit Goes staat voor:
Goede service en kwaliteit, vakkundig en duurzaam schilderwerk
De Muijnck schilders uit Goes is specialist in binnenschilderwerk, buitenschilderwerk voor particulieren én bedrijven. De Muijnck schilders uit Goes heeft al meer dan 10 jaar jaar ervaring in het vak.

Kwaliteit
De Muijnck schilders uit Goes werkt uitsluitend met duurzame producten en materialen die garant staan voor topkwaliteit.

Onderhoudsplan
Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenschilderwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Renovatie wordt dan een kostbare zaak. Voorkom hoge kosten en lees hier over ons voordelig onderhoudsplan.

Milieubewust
De Muijnck schilders uit Goes neemt het milieu serieus en proberen waar mogelijk minder schadelijke verfen te gebruiken. Voor binnenschilderwerk gebruiken wij deze watergedragen lakken uitsluitend. U krijgt ook hiermee een zeer duurzaam en sterk laklaag. Makkelijk te onderhouden een perfect ‘strak” eindresultaat.

Specialiteit
  • Behang
  • Kleuradvies
  • Wandafwerking