M Rietveld Schilders

in Goudswaard

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Goudswaard


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VM Rietveld Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


M Rietveld Schilders
Burgemeester Zahnweg 48
3267AC Goudswaard

tel: 0186-692061

Extra informatie

Het bedrijf
Met ruim 35 jaar ervaring is M. Rietveld Schilderwerken een gevestigde en betrouwbare naam op het gebied van binnen en buiten schilderwerk, behandeling van houtrot, behangwerk en het aanbrengen van glasvlies in de regio Hoekse Waard. Buiten particuliere opdrachten is M. Rietveld Schilderwerken ook werkzaam voor organisaties als Ooms Makelaars en Firma Konijnendijk Mode.
M. Rietveld Schilderwerken staat garant voor kwaliteit en service, voor een mooie prijs.

Wie ben ik

Mijn naam is Marcel Rietveld. Ik ben naast mijn 35 jaar ervaring als schilder ook een gecertificeerd houtrotvervanger. Om hoogwaardigheid te garanderen maak ik gebruik van gevestigde merken als Sigma en Sikkens. Daarnaast hanteer ik gedurende de winter een extra voordelig tarief. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf.