Derks schilderwerken

in Grave

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Grave


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VDerks schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Derks schilderwerken
Kooikersweg 7
5361 VA Grave

tel: (0486) 477 600

Extra informatie

Kwaliteit, vakmanschap en souplesse gebundeld in een naam: Derks schilderwerken
De geschiedenis van Derks schilderwerken in Grave gaat terug tot 1846. Ruim 160 jaar vakmanschap dus. Tegenwoordig is Derks een modern en professioneel schildersbedrijf, met zo’n veertig medewerkers in vaste dienst.
Kennis van zaken

Ons motto heeft aan de ene kant betrekking op de knowhow die we in ruim 160 jaar op ons vakgebied hebben ontwikkeld. Aan de andere kant verwijzen we ermee naar de zakelijke, planmatige en prestatiegerichte werkwijze waarmee we ons onderscheiden. Zo gaan onze schilders niet alleen gewapend met stopmes en kwast op pad, maar ook met een werkmap die onder meer de werkplanning, weekrapporten, kleurafspraken en contactpersonen bevat. Hierdoor hoeven ze niet voor elk wissewasje naar kantoor te bellen of met uw medewerkers te overleggen. Al onze mensen kennen de afspraken die vooraf op directie- of managementniveau zijn gemaakt. U kunt ze dus bijna overal op aanspreken, en bijkomende werkzaamheden vaak ter plekke regelen.
Kwaliteit gewaarborgd

Om onze mensen deze grote mate van verantwoordelijkheid te kunnen geven, voeren we werkzaamheden zoveel mogelijk uit volgens een vaste methodiek. Onze kwaliteitsprocedures zijn geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen, die vrijwel volledig zijn geautomatiseerd.
AF-erkend

Derks schilderwerken in Grave is een AF-erkend bedrijf. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een standaardgarantie op kwaliteit, en dat Derks schilderwerken uit Grave onderworpen is aan een onafhankelijke en bindende klachtenprocedure.
Derks Functioneel Kleurgebruik

Derks schilderwerken uit Grave is onderdeel van de Derks Groep, waartoe ook Derks Functioneel Kleurgebruik behoort. Derks Functioneel Kleurgebruik zet deskundigheid op het gebied van kleurgebruik in om een bijdrage te leveren aan procesoptimalisatie, de verbetering van veiligheid en hygiëne en het terugdringen van ziekteverzuim.

Specialiteit
  • Renovatie en restauratie
  • Onderhoud en nieuwbouw
  • Glas en glasconstructies