Schilders Stephan Baas

in Grootebroek

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Grootebroek


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders Stephan Baas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders Stephan Baas
Thea Beckmanweg 31
1613MR Grootebroek

tel: 0228-755138

Extra informatie

Ons bedrijf is ontstaan in april 2005. Onze werkzaamheden bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten, behangen en kleuradvies. Tevens zijn we gespecialiseerd in het spuitwerk van wanden en plafonds. Daarnaast leveren wij schildersbenodigdheden. Wij zijn aangesloten bij kwaliteitsorganisatie “de Betere Schilder”. Erkend Betere Schilders zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Sinds 2011 zijn we erkend leerbedrijf zodat jonge schilders kunnen worden opgeleid tot professionele schilders.
We werken in de renovatie, nieuwbouw en onderhoud. We werken uitsluitend met eersteklas producten van Sigma, Sikkens, Wijzonol, Trimetal, Herfst en Helder, Boonstoppel, Evert Koning en Nelf. Ook het merk Pure and Original is beschikbaar binnen ons assortiment. Dit is een kalkverf van een hoge kwaliteit die momenteel heel trendy is.
Ons werkgebied betreft voornamelijk Noord-Holland, maar we zijn ook werkzaam in de andere provincies van Nederland.

Wij streven naar perfectie om onze naam zeer hoog te houden in de schildersbranche.
Kijkt u eens rond op onze site voor meer informatie over onze werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over één van onze werkzaamheden en u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Er voor alle huizen van twee jaar en ouder een laag BTW tarief geldt? U betaalt geen 21% BTW over uw rekening, maar slechts 6%!!!
Met ingang van september 2009 geldt voor schilderwerkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar het 6%-tarief voor de omzetbelasting (BTW), mits de woning door particulieren worden bewoond. Onder schilderen wordt in dit verband verstaan het verwerken en aanbrengen van producten zoals lakverven, vernissen, beitsen en voorstrijkmiddelen en de daaronder begrepen relevante voorbereidings- en voorbehandelingwerkzaamheden voor zover deze activiteiten betrekking hebben op de diensten die schilders in hun hoedanigheid van schilder verrichten.

Indien uw woning in aanmerking komt voor het 6%-tarief moeten wij in het bezit zijn van een schrifelijke verklaring waarin wordt aangegeven dat de woning ouder is dan 2 jaar.
Op alle andere kosten is het 21% BTW tarief van toepassing.