H vd Heijden schilders

in Hedel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hedel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VH vd Heijden schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


H vd Heijden schilders
Weth Jan Feterisstraat 4
5321RZ Hedel

tel: 073-5992481

Extra informatie

WIE ZIJN WIJ?
H. van der Heijden Schilderwerken is een AF-erkend Schildersbedrijf dat al ruim 25 jaar gevestigd is in Hedel (Gelderland). Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door vakman- en meesterschap, precisie en door het meedenken met de klant. Wij beseffen maar al te goed dat het schilder- en onderhoudswerk aan uw woning of bedrijfspand vooral maatwerk is. Wij zien het dan ook als onze taak om uw pand in optimale staat te brengen én te houden. Ons motto daarbij is:
BEHOUD DOOR ONDERHOUD!

Kwaliteit staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Immers: dat is de reden waarom u een professionele schilder laat komen en niet zelf de ladder op gaat. Als wij de klus hebben geklaard, garanderen wij u dat u er weer een flink aantal jaren tegenaan kunt en dat uw schilder- en onderhoudswerk technisch in orde is.