Beentjes V.O.F. schilders

in Heemskerk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Heemskerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBeentjes V.O.F. schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Beentjes V.O.F. schilders
Laan van Assumburg 50
1962 TN Heemskerk

tel: 06 - 5517 6295

Extra informatie

Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk
Welkom bij Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk. Wij zijn een bedrijf in Heemskerk dat bestaat uit vader en zoon, namelijk Willem en Tim Beentjes. Voor schilder- en wandafwerking bent u bij Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zijn grotendeels particulieren maar ook bedrijven, overheid, instellingen, woningbouwverenigingen en VVE's behoren tot onze klantenkring.
Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk neemt opdrachten tegen zowel een vaste prijs als op uurbasis aan. Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk is een flexibel en klantvriendelijk bedrijf die kwalitatief hoogstaand werk aflevert voor een betaalbare prijs.

Lees op onze website wat Beentjes V.O.F. schilders in Heemskerk voor u kan betekenen. Bij vragen kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen.