Schilders van Staal

in Heerenveen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Heerenveen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSchilders van Staal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Schilders van Staal
Gaasterlandlaan 88
8443 CN Heerenveen

tel: 0513-631516

Extra informatie

S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen
Menig huiseigenaar herkent het, schilderwerk dat keer op keer wordt uitgesteld. Schilderen is een tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door. Maar juist goed onderhouden schilderwerk zorgt voor het behoud van uw woning. S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen zorgt ervoor dat uw woning binnen afzienbare tijd weer strak in de lak zit.
Schilders van Staal Schilders van Staal

S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen komt graag bij u langs om de staat van het schilderwerk te inspecteren en u duidelijke adviezen te geven. Vervolgens maakt S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen voor u een passende offerte zonder dat daaraan kosten zijn verbonden. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspectie door S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen.
Kosten

Menigmaal krijgen wij te horen dat professionele schilders duur zijn. En natuurlijk zitten er kosten verbonden aan goed schilderwerk. Daar staat tegenover dat u jarenlang niet meer naar het schilderwerk hoeft om te kijken en daarvoor niet zelf de ladder op hoeft.
S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen hoeft u vast niet te vertellen dat goed schilderwerk bijdraagt aan een verzorgd toonbeeld van uw woning of bedrijfspand. Bovendien zal achterstallig onderhoud altijd een grotere kostenpost met zich meebrengen dan wanneer u tijdig uw woning laat inspecteren en onderhouden. Dankzij onze overzichtelijke offerte weet u precies waar u aan toe bent voor wij aan de slag gaan.

Garantie
S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen geeft garantie op ons schilderwerk volgens de leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met De Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. S & Staal Meesterschilders BV uit Heerenveen is een VvE-erkend bedrijf en hebben een AF-erkenning.

Meer diensten
De Schilders van Staal gaan graag voor u aan de slag. Onze vakmensen beheersen tezamen alle aspecten van het vak en steken graag hun handen uit de mouwen. Dankzij onze verschillende diensten kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand er straks weer optimaal is onderhouden en er uitstekend uitziet.

AF-erkenning
Staal Meesterschilders is een AF-erkend bedrijf. Dit kwaliteitsmerk wordt alleen verleend aan schilders-, glas en afwerkingsbedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Een AF-erkend bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit door een onafhankelijke organisatie. Wat dit voor u betekent? Dat u verzekerd bent van vakmensen die weten waar ze over praten.

VvE-erkend
Dankzij de VvE-erkenning is Staal Meesterschilders de uitgelezen partner voor woningbezitters die lid zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Bedrijven die VvE-erkend zijn gaan altijd volgens vastgestelde richtlijnen aan de slag en werken daarbij met meerjarenschema’s. Het voordeel voor u? Dat is dat u er zeker van kunt zijn dat elk appartement altijd goed in de verf zit.

Specialiteit
  • Service
  • Gratis offerte
  • Geen voorrijkosten
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Glaswerk
  • Behangen
  • Houtrotreparaties
  • Meerjarenschemas winterschilder