Breed schilders

in Heerhugowaard

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Heerhugowaard


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBreed schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Breed schilders
Industriestraat 2
1704AA Heerhugowaard

tel: 072-5719565

Extra informatie

U bent op zoek naar ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Welkom bij Breed schilders uit Heerhugowaard! Het schilderwerk van uw woning en/of bedrijf is het visitekaartje van uw vastgoed. Daarnaast is goed schilderwerk van belang voor de bescherming van uw eigendom. Wij nemen graag de zorgen uit handen en bieden u naast eenmalige onderhoudsbeurten ook totaalconcepten en meerjarige onderhoudscontracten. Beglazing, schilderwerk en wandafwerking, zoals behangen, door één bedrijf uitgevoerd. Ons werk straalt kwaliteit uit en door voortdurende bijscholing hebben wij kennis van de modernste technieken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw.
Breed schilders in Heerhugowaard verzorgt ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Welkom bij Breed schilders!
Het schilderwerk van uw woning en/of bedrijf is het visitekaartje van uw vastgoed. Daarnaast is goed schilderwerk van belang voor de bescherming van uw eigendom. Wij nemen graag de zorgen uit handen en bieden u naast eenmalige onderhoudsbeurten ook totaalconcepten en meerjarige onderhoudscontracten.
Beglazing, schilderwerk en wandafwerking, zoals behangen, door één bedrijf uitgevoerd.
Ons werk straalt kwaliteit uit en door voortdurende bijscholing hebben wij kennis van de modernste technieken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw.

Wat wij voor u kunnen verzorgen:
- Schilderwerk deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten
- Sauzen plafonds, wanden
- Spack- / spuitwerkzaamheden (plafonds, deuren, kozijnen)
- Behang en Glasweefsel voor wanden en plafonds
- Betonverfraaiing
- Houtrotreparatie
- Restauratie

Wij komen bij u langs om een beeld te krijgen van de benodigde werkzaamheden, uw wensen te bespreken en voor advies. Op die manier kunnen wij u een passende offerte bieden. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zal er zo nodig overleg zijn met de opdrachtgever en na afloop zal er een opleveringskeuring plaatsvinden.

Specialiteit
  • Schilderwerk
  • Sauzen plafonds, wanden
  • Spack- / spuitwerkzaamheden
  • Behang en Glasweefsel voor wanden en plafonds
  • Betonverfraaiing
  • Houtrotreparatie
  • Restauratie
  • Glaszetten
  • Totaalonderhoud
  • Kleuradvies