Meulenberg schilders

in Heerlen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Heerlen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMeulenberg schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Meulenberg schilders
Hei-grindelweg 63
6414 BS Heerlen

tel: 045 - 8515419

Extra informatie

Zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Voor al uw schilder- en renovatiewerk, beglazing en wandafwerking bent u bij Meulenberg schilders aan het juiste adres. Ook het leveren van onder meer verf, glas, en behang behoort tot onze activiteiten.
Als Erkend Beter Schildersbedrijf is het leveren van goede kwaliteit en optimale service het uitgangspunt voor onze werkzaamheden. Zo hebben we in de afgelopen jaren een tevreden klantekring opgebouwd in zowel het particuliere als zakelijke segment.
In maart 2014 zijn we daarvoor beloond door onze klanten met een 3e plaats in de landelijke klanttevredenheidwestrijd. Daar zijn we uiteraard trots op, en het laat zien dat we onze belofte ook waar maken!

Meulenberg schilders staat voor een persoonlijke aanpak, vakmanschap en hoogwaardig schilderwerk, van kleine werken tot grootschalige projecten. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies over te gebruiken technieken, materialen en kleurstelling.
Heeft u behoefte aan meer informatie, kijk dan ook even op de rest van onze website, of bel gerust voor een vrijblijvende offerte.

Onze belofte:
•Een persoonlijke aanpak
•Strakke prijsafspraken
•Gebruik van kwaliteitsproducten
•Uitstekende garantievoorwaarden

Werkzaamheden
Onze werkzaamheden betreffen alle soorten binnen- en buitenschilderwerk, aan zowel particuliere als bedrijfsmatige panden. Ook gevelrenovatie, schilderwerk aan monumentale panden en herstelwerkzaamheden na brand-, rook-, water- en inbraakschade behoort tot onze portefeuille. Daarnaast zijn we gecertificeerd in de duurzame reparatie van hout. Tenslotte kunt u ook voor uw bijzondere projecten, standbouw en advies en aankoop van materialen bij ons terecht.

Voor het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar geldt een aangepast BTW-tarief van 6%. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief, maar ook daarop zijn soms uitzonderingen van toepassing.

Specialiteit
  • Behang
  • Decoratie
  • Glasvlies
  • Glaswerk / glaszetter
  • Houtrot repareren
  • Jachtschilder