Giebels schilders

in Helmond

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Helmond


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VGiebels schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Giebels schilders
Jurapad 15
5706 RH Helmond

tel: 0492-528634

Extra informatie

Het bedrijf
Giebels schilders uit Helmond is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame kwaliteit verfsystemen, o.a. Sigma Coatings , Sikkens, Wijzonol en Boonstoppel. Het bedrijf uit Helmond is gestart in 2002, een schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Giebels schilders uit Helmond heeft de capaciteiten in huis om de meest uiteenlopende projecten zeer professioneel aan te pakken. Ook blijft Giebels schilders uit Helmond waakzaam op eventuele nieuwe ontwikkelingen en technieken in het schildersvak.
Kwaliteit

Hieraan worden geen consessies gedaan. U wilt tenslotte geen oppervlakkige afwerking, maar gedegen vakwerk, dat mooi strak is en ook op langere termijn bescherming biedt.
Daarom gaat Giebels schilders uit Helmond systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbereidende werk. Zo wordt een goede basis gelegd voor de afwerking. Bij de afwerking worden uitsluitend professionele gereedschappen en producten gebruikt. Hiermee kan in een korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het eindresultaat zal u niet teleurstellen.
Giebels schilders uit Helmond heeft een goede naam op het gebied van kwaliteit, service en vriendelijkheid.
Inspectiebeurt

Om als klant af te zijn van het zelf in de gaten houden van het schilderwerk en de gevelelementen, kan het verstandig en voordelig zijn het werk periodiek te laten inspecteren. Na 2 jaar komen wij vrijblijvend langs om het werk te controleren op conditie en om te adviseren over de eventueel te nemen maatregelen.
Lage BTW Tarief

Het lage BTW tarief is vastgelegd tot eind 2010. Het lage BTW tarief geldt alleen voor huur- en koopwoningen ouder dan 15 jaar, mits aantoonbaar. Dus van 19% naar 6%, maar liefst een verschil van 13%. Woningen jonger dan 15 jaar vallen dus niet onder deze regeling. Voor deze woningen moet dus het 19% BTW tarief berekend worden. Deze regeling is een experiment van de overheid om arbeidsintensieve diensten voordeliger te maken