van Wageningen schilderwerken

in Hendrik Ido Ambacht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hendrik Ido Ambacht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
Vvan Wageningen schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


van Wageningen schilderwerken
Halfweg 30
3341 BC Hendrik Ido Ambacht

tel: 06 - 5264 0138

Extra informatie

Het bedrijf
van Wageningen schilderwerken bestaat sinds 2007 en is vooral het kwalitatieve alternatief voor particuliere opdrachtgevers die wars zijn van de kaalslag op het gebied van vakmanschap in de hedendaagse schildersbranche. We hebben onze organisatie hiertoe bewust compact gehouden. Het stelt ons namelijk in staat de betrokken en betrouwbare vakman te blijven waar zo veel particuliere opdrachtgevers behoefte aan hebben.
Het is ons in al die jaren altijd om de liefde voor het schildersvak blijven gaan en daar plukken u en uw vastgoed de vruchten van. Er is namelijk één ding dat we nog belangrijker vinden dan een professioneel en vakkundig uitgevoerde opdracht, en dat is een tevreden en zorgeloze klant.

Betrouwbaar en betrokken
Alhoewel vakmanschap de absolute basisvoorwaarde is voor succesvol opereren als schildersbedrijf, is het onze betrouwbaarheid en onze betrokkenheid die ons tot een prettige dienstverlener maakt. Kortom, naast goed in ons vak, zijn we vooral prettig om mee te werken en zult u ervaren dat we het bedrijf zijn dat u met een gerust hart in uw privéomgeving zult toelaten.

We werken uitsluitend met representatieve en verantwoordelijke vakmannen in herkenbare bedrijfskleding die geschoold en gekwalificeerd zijn. We verzorgen de gehele logistiek ter voorbereiding op ons schilderswerk en dekken uw bezittingen professioneel af, allemaal en altijd op de manier en het moment waarop we dat met u hebben afgesproken. Kortom, we doen wat we beloven én we doen het goed, veilig en zo geruisloos mogelijk.
Kwaliteit door vakmanschap

Vakmanschap betekent veel meer dan alleen goed kunnen schilderen en schuren. Wij geloven dat de kwaliteit van ons werk en met name de beleving van onze bijdrage daarnaast vooral een resultante is van allerlei bepalende factoren. Denk bijvoorbeeld aan adequate kennis van techniek en materiaalsoorten, het vermogen om een project van A tot Z te beheersen en bijvoorbeeld uw wensen te vertalen naar een professioneel plan van aanpak en een transparante en duidelijke offerte.
Wij en onze opdrachtgevers ervaren telkens weer hoe bepalend het traject in de aanloop naar de uitvoering en de afronding van elke opdracht is voor het resultaat aan het eind van de kwast. Hoe beter de voorbereiding, hoe groter onze betrokkenheid en hoe hoger het niveau van de afwerking en afronding, hoe prettiger en efficiënter uw woning of bedrijfspand in perfecte staat kan worden gebracht. Ons vak, uw plezier!

Specialiteit

• Schilderwerk • Wand- en plafondafwerking
• Airless spuiten
• Onderhoud