Zeribi schilders

in Hillegom

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hillegom


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VZeribi schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Zeribi schilders
Graaf Janlaan 48
2181 TM Hillegom

tel: 0252 - 525769

Extra informatie

Zeribi schilders
Op zoek naar een schilder in Hillegom, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang of Hoofddorp en omstreken? Stop met zoeken! Zeribi schilders uit Hillegom werkt voor diverse grote bedrijven en particulieren in de regio. Tevens voert Zeribi schilders uit Hillegom werkzaamheden uit in opdracht van gerenommeerde architectenbureaus. Daarnaast werken wij ook veel voor of samen met diverse aannemers. Naast onze vaste medewerkers huren wij regelmatig ZZP’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) in om daar waar nodig personeelstekorten op te vullen.
Door de inmiddels ruim 30 jaar opgedane ervaring, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, zorg, goede begeleiding, advies op maat en kwaliteit. U kunt bij Zeribi schilders uit Hillegom terecht voor een compleet pakket aan schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Bij Zeribi schilders te Hillegom vindt u niet alleen een schilder, Zeribi treedt namelijk steeds meer op als adviseur op het gebied van materialen, kleur en soort wandafwerking alvorens over te gaan tot de eigenlijke werkzaamheden.

Sinds 1 januari 2000 is het verplicht om watergedragen verven te gebruiken binnenshuis. Dit in het kader van veiligheid voor zowel klant als schilder. Zeribi schilders uit Hillegom draagt er zorg voor dat de gebruikte materialen en ander door ons gegenereerd afval conform de wettelijke regels wordt afgevoerd en verwerkt.