Ben Sosef huisschilders

in Honselersdijk

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Honselersdijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VBen Sosef huisschilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Ben Sosef huisschilders
Stationsweg 57
2675AM Honselersdijk

tel: 0174-627911

Extra informatie

DAAROM SOSEF SCHILDERS.
Sosef Schilders staat voor een professioneel schildersbedrijf. We zijn gevestigd in Honselersdijk, waar – drie generaties terug – ook de wieg stond van ons bedrijf. Met een compleet team van vakmensen zijn we actief voor uiteenlopende opdrachtgevers. Opdrachtgevers, die één ding gemeen hebben: ze zoeken een schildersbedrijf waar ze op kunnen rekenen.

Schilders die met hun tijd zijn meegegaan
Opgericht in 1937 zijn we drie generaties verder uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf. Onder leiding van Corno Sosef - de vierde generatie - zijn we actief voor een veelheid van opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, openbare gebouwen en verenigingen van eigenaren. Veel in Zuid-Holland, maar ook Noord-Holland, Utrecht en Brabant zijn bekende bestemmingen.

Specialiteit
  • Schildersbedrijf
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Spuittechniek
  • Wandafwerking
  • Dubbelglas
  • Stoffering