Kuurman schilders

in Hoogezand

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hoogezand


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKuurman schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Kuurman schilders
Industrieweg 26
9601 LJ Hoogezand

tel: 0598 - 380 174

Extra informatie

SCHILDERWERKEN VAN ONROERENDGOED
Kwaliteit: méér dan slechts een dun laagje vernis

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk draagt bij tot het behoud van uw onroerend goed. Sterker: een zorgvuldig aangebracht laagje verf maakt op termijn het verschil uit tussen een goed geconserveerd bouwwerk en …… een bouwval.
De schilders van de groep beheersen het ambacht tot in hun vingertoppen en staan klaar om uw bedrijfspand of woningbouwcomplex goed in de verf te zetten.

Maar de kwaliteit van het schilderwerk heeft niet alléén betrekking op de hoge beschermingsfactor van de verflaag. De hele organisatie wordt door kwaliteitsdenken gekenmerkt. Of het nu gaat om de kwaliteit van het werk, de veiligheid op de werkplek of het milieu.
Kwaliteit, veiligheid en milieu: onze zorg

Als het om kwaliteit en veiligheid gaat, verlangen opdrachtgevers steeds vaker harde garanties. Volkomen terecht. Want alleen zo kunnen financiële risico’s worden uitgesloten.
Behalve over het kwaliteitscertificaat NEN-EN-ISO 9001 beschikken wij over VCA**. Het veiligheids certificaat met twee sterren bied u, als opdrachtgever, de garantie dat er een duidelijk veiligheidsbeleid is bij uw aannemer.

Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien, wordt er gewerkt met een eigen milieuzorgsysteem.
Het houdt in dat alle restproducten, zoals lege verfblikken, vloeibaar verf, kitkokers en poetsdoeken, gescheiden worden ingezameld. Elk product wordt op verantwoorde wijze afgevoerd en –indien mogelijk- voor hergebruik geschikt gemaakt. Zo wordt bijvoorbeeld oud glas gerecycled.

Goed geschoold de “ladder” op

De schilders van de groep beheersen hun vak tot in de finesses. Zij beschikken niet alleen over veel ambachtelijk vakmanschap, maar ook over het vereiste specialistische vakkennis.

Om die vakkennis up-to-date te houden, volgen zij voortdurend allerlei bijscholingscursussen.
Op de ‘lesrooster’ staan o.a. vaktechniek, veilig en gezond werken en milieuzorg.

Als opdrachtgever bent u dus altijd verzekerd van vakbekwame schilders, die garant staan voor een perfecte uitvoering van het werk.

Voor elke schildersklus

Bij projecten in de bouw en renovatie speelt de factor tijd een belangrijke rol. Een strakke planning werkt niet alleen kostenbesparend, maar helpt ook het ongemak voor de bewoners of gebruikers van een pand zoveel mogelijk te beperken.
Kuurman schilders uit Hoogezand voert schilderwerken uit voor zowel kleine, middelgrote als zeer grote projecten. Door de grote bedrijfsomvang is er geen klus te groot voor de groep.

Door een gedegen voorbereiding en coördinatie van de werkzaamheden kunnen wij een klus steeds in korte tijd klaren.