Klaver Schilders

in Hoogkarspel

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hoogkarspel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKlaver Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Klaver Schilders
Oosterwijzend 5
1616 LE Hoogkarspel

tel: 0228 - 561991

Extra informatie

Welkom bij Schilderbedrijf Klaver
Al meer dan 40 jaar kunt u op ons rekenen voor topkwaliteit in schilderwerk en glas. Ook als het net even buiten de gebaande paden gaat. Zo werken wij regelmatig mee aan de restauratie van oude boerderijen, kerken en monumenten.

Experts in verf en glas
Onze vaklieden zijn stuk voor stuk ervaren en goed opgeleide schilders en glaszetters. Ook voor kleine reparaties aan kozijnen deinzen zij niet terug. Onze schilders en glaszetters scheppen eer in hun werk en daar hebt u direct profijt van. Zij werken met hoogwaardige producten en beproefde technieken. Half werk komt niet in hun woordenboek voor. Als Klaver is geweest, kan uw glas- en schilderwerk dus weer jaren mee.

Hoogwerker

Moeilijk bereikbare hoeken of hoge ruimtes zijn geen enkel probleem voor Schilderbedrijf Klaver. Als het met onze eigen steigers niet lukt, halen we onze hoogwerker van stal. Met een enorm bereik
(20,00 meter om precies te zijn) maakt hij praktisch alles mogelijk.

24 uur per dag, 7 dagen in de week
Hebt u direct hulp nodig, bijvoorbeeld omdat er door een kapotte ruit een onveilige situatie is ontstaan? Bel dan onze 24-uurs glasdienst op

Bezoek ons Kleurencentrum
Op zoek naar een inspirerend assortiment lak, magneetverf, latex, structuurverf, beits en andere verven? Kom dan eens langs bij Kleurencentrum Klaver op de Nieuweweg 48 in Hoogkarspel. In onze winkel treft u een uitgebreide collectie schilderbenodigdheden, maar ook behang, gereedschap en een ruime collectie gordijnen en shutters. Het deskundige advies krijgt u er gratis bij.