MK style schilders

in Hoorn

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Hoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMK style schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


MK style schilders
Turfhaven 18
1621 GC Hoorn

tel: 0229-758054

Extra informatie

MK Style heeft al jaren authentiek en modern schilder- en interieurafwerking als core business voor particulier of ondernemer. Wij zijn verantwoordelijk voor de finishing touch van uw interieur op het gebied van o.a. kleur, schilder, stuc-, behang en timmerwerken.
MK Style heeft een passie voor afwerking, daarin zit onze kracht. Wij maken in overleg met u uw dromen waar. MK Style richt zich niet op een totale verbouwing maar op de afwerking van uw huis, zowel buiten als binnen. Met uw smaak en style als middelpunt, gecombineerd met de laatste trends. De samenwerkingspartners zijn specialisten in hun vakgebied en hebben, net als ons, kwaliteit hoog in het vaandel staan.