Zeeman schilders

in Huizen

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Huizen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VZeeman schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Zeeman schilders
Hooghuizenweg 8
1272CA Huizen

tel: 06-22485051

Extra informatie

Wie zijn wij?
Wij zijn een schildersbedrijf uit Huizen, dat al bijna 50 jaren bestaat. Betrouwbaarheid, goed en degelijk schilderwerk staan bij ons hoog in het vaandel.
Waarom schilderen wij?

Wie zelf al eens zijn huis van top tot teen in de verf heeft gezet, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om hooggelegen delen toch goed te behandelen. Laat het aan ons over, de vakman. Die camoufleert geen slechte plekken, maar voorkomt ze! En... zorgt ervoor dat ú ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd. Dit geldt natuurlijk ook voor de binnenkant van uw woning of bedrijfspand. Het schilderwerk is de finishing touch van uw interieur. Wij werken binnen met de nieuwste generaties waterverdunbare verven, welke geen irritante stank veroorzaken en die snel drogen, waardoor een ruimte snel in gebruik kan worden genomen.
Wij laten u niet zakken!

Integendeel. Als AF-Erkend-Schilder hanteert Zeeman schilders uit Huizen de algemene voorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis'. Dus geen gezeur. Bel Zeeman schilders uit Huizen voor een afspraak! Zeeman schilders uit Huizen laat u graag zien wat wij als Erkend bedrijf allemaal voor u kunnen doen. Met 'n Erkend Schilder bent u gegarandeerd beter af!
Wat kan Zeeman schilders uit Huizen voor u doen?

- Onderhoudsschilderwerk binnen en buiten
- Behangen
- Muurverf op wanden en plafonds
- Decoratieve wandafwerking
- Meerkleuren muurverf
- Glas
Particulieren, bedrijven, instellingen. Kortom iedereen kan bij ons terecht voor goed en degelijk maar zeker betrouwbaar schilderwerk.

Specialiteit
  • Diensten
  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Doelgroep Bedrijven Particulieren