Ricardo Dam schilders
in Ijmuiden
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Ijmuiden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VRicardo Dam schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Ricardo Dam schilders
Reggestraat 8
1972 WL Ijmuiden

tel: 0255-521901

Extra informatie

Ricardo Dam schilders te Ijmuiden is een jong, modern, dynamisch en snelgroeiend bedrijf gevestigd in IJmuiden dat staat voor kwaliteit en flexibiliteit.
De schilderwerkzaamheden bestaan uit het schilderen van deuren, kozijnen, boeidelen en het sauzen van wanden en plafonds.
Het binnen- en buitenschilderwerk van uw woning of uw bedrijfspand is een kostbaar bezit, waar zuinig mee om moet worden gegaan. Daarom is ook het onderhoud van groot belang , wij leveren onderhoudswerk van hoge kwaliteit en ook het repareren van eventuele houtrot is mogelijk.

Ricardo Dam schilders te Ijmuiden werkt met scherpe prijzen, duidelijke offertes en met hoogwaardige producten en materialen. Ook het leveren van producten en materialen op schildersgebied behoort tot de mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u altijd contact opnemen.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Reparatie van houtrot
  • Sauzen van wanden en plafonds
  • Spuitwerk
  • Leveren van producten en materialen op schildersgebied van hoogwaardige merken zoals Wijzonol, Sikkens en Sigma.
  • Kleuradvies