JPK schilders

in IJsselstein

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in IJsselstein


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJPK schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving *
 

privacy


JPK schilders
Schaepmanstraat 83
3404 HS IJsselstein

tel: 0611072583

Extra informatie

Vakmannen
JPK schilders is een schildersbedrijf voor particulieren en VvE’s. Wij zijn een begrip geworden in de regio Utrecht: schilderwerk en projecten binnen, buitenschilderwerk, houtwerkrenovatie, schilderwerken voor VvE. De vakmannen van JPK zijn professionals, die regelmatig opleiding volgen. Van gespecialiseerde kleurkennis tot product-technische toepassingen. Op die manier krijg jij het beste advies.
Meer dan schilderwerk

Onze schilder komt bij jou thuis langs: hij luistert naar jouw wensen. Daarna komt hij terug bij jou om samen de offerte door te nemen. Degelijk advies en een grondige voorbereiding van de schilderwerken zijn kenmerkend aan JPK. Maar ook tijdens en na het schilderwerk mag je rekenen op dezelfde service: met een onderhoudscontract geniet je jarenlang van je schilderwerk.
Zomer en winter

JPK schilders heeft het hele jaar door vier vaste medewerkers in dienst. ’s Zomers werken zeven tot acht schilders voor JPK. Eigenaren Jeroen Klijn en Omid Badieh zijn niet alleen vakschilders: uitgebreid advies en een persoonlijke offerte bespreking zijn cruciaal voor hen, gratis en vrijblijvend. Hun visie: wanneer je investeert in schilderwerk, is het belangrijk om goed te weten wat de verwachte kosten en het eindresultaat zijn. Ze schilderen mee en volgen vaktechnische trainingen: zo waarborgen ze het gebruik van de juiste producten en technieken.
Particulier, zakelijk en VvE

Wil jij je woning of appartement schilderen? Neem vrijblijvend contact op. Dan komen we graag thuis bij je langs om jouw wensen voor schilderwerk te bespreken.

Specialiteit
  • Buitenschilderwerken
  • Binnenschilderwerken
  • Bekleden van wanden
  • Houtwerk afwerking
  • Houtwerk bescherming
  • Renovatie en onderhoud