JPK schilders

in IJsselstein

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in IJsselstein


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJPK schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


JPK schilders
Schaepmanstraat 83
3404 HS IJsselstein

tel: 0611072583

Extra informatie

Welkom bij JPK schilders in IJsselstein
Een jong schildersbedrijf in IJsselstein en al enkele jaren actief in IJsselstein en omstreken. Inmiddels al een begrip geworden op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk & behangwerkzaamheden voor woningen, kantoren & winkels. Jeroen Klijn, de oprichter, heeft al enkele jaren ervaring in onderhoud-, renovatie- & behangwerk. JPK schilders in IJsselstein levert prima schilder- & behangwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie. De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij JPK schilders in IJsselstein al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang. Kortom JPK schilders in IJsselstein staat voor een snelle, kwalitatief hoogwaardige werkuitvoering en vakkundig en vrijblijvend advies. Daarnaast zijn onze aantrekkelijke prijzen ook een stukje maatwerk.
JPK schilders in IJsselstein adviseert u hier graag vrijblijvend in!

Specialiteit
  • Buitenschilderwerken
  • Binnenschilderwerken
  • Bekleden van wanden
  • Houtwerk afwerking
  • Houtwerk bescherming
  • Renovatie en onderhoud